خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 4.00 (5 رأی)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

تنها یک سوم اروپایی‌ها دوست دارند کارآفرین بشوند در حالیکه نیمی از آمریکایی‌ها یا چینی‌ها از کودکی این رویا را در سر می‌پرورانند. دلیل این بی ‌میلی اروپایی‌ها چیست؟ در دهکده کارآفرینی درشهر تارتو، دومین شهر بزرگ استونی، جایی است که کودکان در آن فوت و فن کارآفرینی را یاد می گیرند و تشویق می شوند در آینده کسب و کار خودشان را به راه بندازنند.


احتمال اینکه کسانی که از کودکی با کارآفرینی و فوت و فن آشنا می شوند در آینده کارآفرین بشوند، پنج برابر بیشتر از افراد آموزش ندیده است. تنها ۳۷ درصد اروپایی‌ها علاقه دارند کارآفرین شوند. در حالیکه این رقم برای آمریکایی‌ها ۵۱ درصد است.
مهیس پارن Mehis Pärn مبتکر طرح «دهکده کارآفرین» موسوم به «بیز استریت» در استونی است که کودکان را با مبانی کارآفرینی و تجارت آشنا می کند.

از نظر مهیس پارن دلیل این بی میلی اروپایی‌ها این است کارآفرینی در فرهنگ اروپایی وجود ندارد، اما تغییر اقتصاد، الگوهای جدید تجاری را بوجود می آورد. او می گوید: «به نظرم دلیلش این است که کارآفرینی در فرهنگ ما وجود ندارد. همیشه کارمند شدن راحت از این است که خودتان کسب و کاری به راه بیندازید. اما این وضعیت در حال تغییر است.»

مهیس پارن همچنین می گوید اقتصاد جدید در حال تغییر دادن دنیای کسب و کار است: «اقتصاد جدید، الگوهای جدید تجاری و نوآوری‌های سریع را به همراه می آورد. کار مستقل، اقتصاد مشارکتی و شغل های متعدد طی عمر حرفه ای، ویژگی‌های ماندگار صحنه زندگی اقتصادی خواهد بود. هم مردم، و هم شرکتها باید آماده باشند. همه چیز مدام در حال تغییر است.»

کودکان در «دهکده کارآفرینی» مبانی کسب وکار را یاد می گیرند
طرح ابتکاری «دهکده کارآفرینی» در شهر «تارتو» که دومین شهر بزرگ استونی است شروع شده است. در این دهکده کودکان در سنین ۵ تا ۱۸ سال، حین بازی و سرگرمی کارآفرینی را می آموزند و تشویق می شوند برای خودشان کسب و کار به راه بیاندازند. آنها تجربه عملی از کارآفرینی هم بدست می آورند، می آموزند که پول و کالا چگونه در زندگی روزمره مبادله می شود و با مسائلی آشنا می شوند که کارآفرینان با آن روبرو هستند. احتمال اینکه این کودکان درآینده به سراغ کار آفرینی و راه اندازی شرکت بروند بیشتر است.

دهکده کارآفرینی یک سال پیش ساخته شد. ۲۵۰۰ دانش آموز و معلم در این دهکده هستند. این روش برای معلم‌های مدرسه در تارتو که به این دهکده می آیند نیز جالب است. ریتر تونسی، معلم تاریخ و مدیر دبستانی در شهر تارتو در این باره می گوید: «کودکان حین بازی، مهارت‌های کار گروهی و مهارتهای ارتباطی را می آموزند و یاد می گیرند که پول چگونه در زندگی روزمره دست به دست می شود. متاسفانه این چیزها را در مدارس به آنها یاد نمی دهیم.»

معلم‌هایی که در این برنامه شرکت می کنند مانند دانش آموزان حین بازی از اشتباهاتشان درس می گیرند. آنها سپس تجربه هایشان را با دانش آموزان به اشتراک می گذارند. مثل ماریس که معلم هنر و کاردستی است. او می گوید: «پس از گذراندن این دوره ایده جدیدی به ذهنم رسیده است: می خواهم یک هفته را به کارآفرینی اختصاص بدهم و به شاگردان کلاسم هم پیشنهاد کنم سری به دهکده کار آفرینی سر بزنند.»

طرح استونیایی، نامزد دریافت «جایزه کمیسسیون اروپا برای ترویج کارآفرینی»
دهکده «کار آفرینی» یکی از برنامه های ابتکاری است که امسال نامزد دریافت جایزه کمیسسیون اروپا برای «ترویج کارآفرینی» شده است.
این جوایز ازسال ۲۰۰۶ میلادی به طرحها و ابتکارهایی تعلق می گیرد که از کسب و کارهای کوچک در سطح محلی حمایت می کنند. امسال جایزه کمیسسیون اروپا برای ترویج کارآفرینی در روز ۲۳ نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی در تالین، پایتخت استونی به برندگان اهدا می شود.
مهیس پارن به کارآفرینان اروپایی که می خواهند تجربه «دهکده کارآفرینی» را در جای دیگر تکرار کنند توصیه می کند که با مدارس همکاری نزدیک داشته باشند. او می گوید: «شریک خوبی برای مدارس باشید، چون مدارس می دانند که شیوه های آموزشی نیاز به تغییر دارد، اما نمی دانند چگونه این کار را انجام بدهند. آنها خیلی هم محافظه کار هستند پس لازم است صبور باشید.»

 



منبع: ایسنا به نقل از Euronews

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 / 1000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 1000 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

با ما در ارتباط باشید