خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رأی)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

رئیس کانون کارآفرینی فارس اعلام کرد: این کانون به دنبال توسعه پایدار در فاروق است و امیدوار است با کمک دستگاههای دولتی بتواند طرح توسعه این روستا را به مرحله آخر اجرا برساند.

به گزارش کارآفرین ناب به نقل از روابط عمومی کانون کارآفرینی فارس ،علیرضا ظهیرامامی در ششمین جلسه هم اندیشی توسعه روستای فاروق مرودشت گفت: توسعه فاروق برای اشتغالزایی در این روستای تاریخی در حوزه های مختلف از جمله بوم گردی، گردشگری،طبیعت گردی،قنات گردی،کشت گیاهان دارویی، پرورش آبزیان،ایجاد صنایع تبدیلی وواسطه ای کشاورزی و راه اندازی کارخانه های آب معدنی و... موضوعی بود که کانون کارآفرینی فارس در شش ماه اخیر،در دستور کار قرار داد.
وی اضافه کرد:هدف ما ایجاد اشتغال پایدار و توسعه متوازن روستای فاروق جهت جلوگیری از مهاجرت شش هزار نفر ساکنین این روستا به شهرهای دیگر است.
وی ادامه داد: حفظ و مرمت 13 رشته قنات این روستا به عنوان جاذبه اصلی گردشگری را نیز دنبال کردیم ضمن اینکه قنات گردی به عنوان روش و مدل دیگری از صنعت گردشگری پیشنهادی بود که کانون کارآفرینی فارس آن را به عنوان راهکار تازه برای ایجاد اشتغال در روستای فاروق شهرستان مرودشت، ارائه کرد.
ظهیر امامی اظهار کرد: قصد ما از ابتدا این بود که با توسعه و اشتغالزایی در روستای فاروق، این روستا را به عنوان یک مدل و الگو به روستاهای سراسر استان و حتی کشور معرفی کنیم.همچنین گام هایی برای مرمت و بازسازی قنات های فاروق برداشته باشیم.
وی گفت:فاروق روستایی است که 23 رشته قنات داشت که بر اثر خشکسالی های 15 سال اخیر صرفا 13 رشته از قنات ها باقی مانده است.متاسفانه سالانه پنج میلیون متر مکعب آب این قنوات در فصول غیر زراعی به هدر می رود.
رئیس کانون کارآفرینی فارس بیان کرد: کارگروه تخصصی در حوزه قنات های فاروق ایجاد کردیم تا تفاهم نامه هایی را با ادارات مختلف منعقد و هر کدام از ادارات با فرستادن یک نماینده تام الاختیار در این کارگروه ، طرح های خود را برای حفظ و بهره برداری بهینه از قنات ها ارائه کنند.
ظهیرامامی افزود: تدوین طرح جامع گردشگری روستا را مدنظر قرار دادیم و در نهایت، اجرایی شدن این طرح را مد نظر داریم که در این طرح ما جوانب مختلف را در نظر گرفتیم و پیوست های مختلف فرهنگی ، اقتصادی ، زیست محیطی و.. را به آن افزودیم.
وی گفت:در زمینه سرمایه گذاری در فاروق اولویت با کارآفرینان خود این روستا ست و در وهله دوم، سرمایه گذاران داخلی و خارجی هم می توانند در این منطقه سرمایه گذاری کنند.
ششمین جلسه هم اندیشی توسعه روستای فاروق مرودشت با حضور برخی مدیران کل دستگاه ها و ادارات استان برگزارشد که تدوین طرح جامع گردشگری روستای فاروق، اختصاص سه هکتار از اراضی منابع طبیعی این روستا برای احداث بوستان روستایی و اختصاص 3000هکتار از اراضی ملی در قالب طرح جامع آبخیزداری به مردم روستا،مصوباتی بود که با کمک کانون کارآفرینی فارس در راه توسعه اشتغالزایی این روستا اجرا می شود.
روستای فاروق در 22 کیلومتری شمال شرق شهر مرودشت قرار دارد.
مرودشت در 45 کیلومتری شمال شیراز است.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 / 1000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 1000 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

با ما در ارتباط باشید