خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رأی)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی ، گفت: معمولاً فناوری‌ها و خلاقیت‌ ها در حوزه محیط زیست به جامه عمل نمی‌ رسد و به اقدام عملی برای رفع مشکلات محیط زیست منجر نمی‌ شوند از این رو برگزاری این نوع استارتاپ ها می‌ تواند گامی مؤثر در رفع این موضوع باشد.


به گزارش کارآفرین ناب، نیلوفر عابدین زاده در گفت و گو با ایسنا، گفت: سازمان جهاد دانشگاهی گیلان برای اولین بار با مشارکت پارک علم و فن آوری اقدام به برگزاری رویداد استارتاپی با موضوع محیط زیست در محورهای مختلف در زمینه تخصصی مدیریت پسماند، بوم گردی روستایی، انرژی‌های نو و محیط زیست، فناوری اطلاعات و محیط زیست، اقتصاد سبز، کاربرد بیوتکنولوژی در حفظ محیط زیست، مدیریت مصرف منابع، حفاظت از اکوسیستم‌های تالابی و صنعت سبز در استان کرده است.

وی خاطرنشان کرد: این رویداد از هشتم تا دهم اسفندماه سالجاری برنامه ریزی شده است و علاقمندان می‌توانند تا ۳۰ بهمن ماه با مراجعه به سایت www.eventgl.acecr.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

عابدین زاده هدف از برگزاری رویداد استارتاپی زیستکار را کاهش معضلات و مشکلات محیط زیستی با استفاده از فناوری‌های نوین و ایجاد خلاقیت و نوآوری برای کسب و کار عنوان کرد و افزود: معمولاً فناوری‌ها و خلاقیت‌ها درحوزه محیط زیست به جامه عمل نمی‌رسد و به اقدام عملی برای رفع مشکلات محیط زیست منجر نمی‌شوند از این رو برگزاری این نوع استارتاپ ها می‌تواند گامی مؤثر در رفع این موضوع باشد.

وی با اشاره به اینکه در این رویداد از ایده‌های کارشناسان، اساتید و متخصصان حوزه محیط زیست که در دو سطح شرکت کننده و داوری حضور خواهند داشت، استفاده خواهد شد، گفت: در برگزاری این رویداد تلاش شده است دستگاه‌هایی را که ارتباط موضوعی با این محورها دارند، با مساله درگیر کنیم.

عابدین زاده یاد آور شد: مجموعه طرح‌ها و ایده‌های مطرح شده مورد داوری قرار می‌گیرند و در نهایت سه ایده برتر انتخاب شده و به دستگاه‌های دولتی و خصوصی به منظور تأمین اعتبارات مالی و حمایت اقتصادی معرفی می‌شوند بدین منظور از دستگاه‌های خصوصی مرتبط هم در این رویداد دعوت به عمل آمده است تا در استارتاپ حضور داشته باشد و در صورت صلاحدید از ایده‌ها حمایت مالی کنند.

معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی گیلان اظهار کرد: این کارگاه یکی از ابزارهای کاربردی در ایده پردازی و طراحی کسب و کارها است و به افراد کمک می‌کند در قالب یک زبان مشترک مفاهیم و عناصر کسب و کارشان را در کنار همدیگر ترسیم کنند.

وی در پایان گفت: استارتاپ ها فرصتی برای شبکه سازی، آشنایی و برقراری ارتباط صمیمانه با ایده پردازان، صاحبان مشاغل و سرمایه گذاران است و محیطی را ایجاد می‌کند که در آن ایده‌ها و نظرات رهبران کارآفرینی از طریق سخنرانی، مربی گری و یا داوری در اختیار صاحبان امر قرار می‌گیرد.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 / 1000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 1000 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

با ما در ارتباط باشید