خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رأی)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 


رییس سازمان توسعه تجارت مطرح کرد:

اعلام آمادگی ایران برای حضور هندی‌ها در پروژه‌های نفتی و پتروشیمی
نیازی به برقراری تجارت ترجیحی با کشورهای اروپایی نیست

رییس سازمان توسعه تجارت از برقراری تجارت ترجیحی با کشور هند خبر داد و افزود:‌ زمینه‌های سرمایه گذاری در کشور زیاد است و هندی ها نیز می‌توانند در پروژه‌های نفتی و پتروشیمی کشور حضور پیدا کنند که البته زمان دقیق برقراری تجارت ترجیحی با هند به طور دقیق مشخص نیست، ولی مذاکرات لازم در حال انجام است.

ولی‌الله افخمی راد در گفتگو با ایسنا با بیان اینکه حجم تبادلات دو کشور ایران و هند پایین است ولی پتانسیل‌های زیادی برای ارتباط بین دو کشور وجود دارد گفت:تعرفه ترجیحی یکی از موارد جدی است که در سازمان توسعه تجارت دنبال می‌شود.وی افزود:کشور ایران و هند از پتانسیل‌های بسیاری برخوردارند که باید مورد شناسایی قرار گیرد.

نیازی به برقراری تجارت ترجیحی با کشورهای اروپایی نیست
وی همچنین با بیان اینکه نیازی به برقراری تجارت ترجیحی با کشورهای اروپایی نیست، اظهار کرد:‌ تعرفه گمرکی این کشورها پایین است و طبیعی است که نیازی به برقراری تجارت ترجیحی با آن کشورها وجود ندارد.
افخمی راد در عین حال بیان کرد: با کشورهای پاکستان و بوسنی و هرزگوین نیز در رابطه با افزایش اقلام در تجارت ترجیحی مشغول مذاکره هستیم و در نظر داریم کالاها را در تجارت ترجیحی که با آن کشور ها داریم افزایش دهیم.
رییس سازمان توسعه تجارت در بخشی از سخنان خود تاکید کرد: البته مشکلات بانکی و نقل و انتقالات پول ازمعضلاتی است که مهم تر از برقراری تجارت ترجیحی است چون با برداشته شدن تحریم بانکی بسیاری از مشکلات مبادلات مالی کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، سرمایه‌گذاری در تأمین زیرساخت‌های شرق کشور از جمله مواردی است که سرمایه‌گذاران هندی می‌توانند به آن ورود پیدا کنند. برای مثال سرمایه‌گذاری در خط آهن چابهار به زاهدان و از آنجا به مرکز و شمال کشور و نیز خط آهن جاده ابریشم و نیز بزرگراه‌هایی که قرار است در این منطقه احداث شود، نیازمند سرمایه‌گذاری است.تجارت ترجیحی نیز در واقع توافق های بین المللی میان کشورها به منظور تسهیل تجارت و در نتیجه افزایش حجم تجارت میان کشورهای طرف تجاری است. در این قبیل موافقتنامه ها، دولتها تسهیلاتی را در فرایند تجارت بین المللی برای یکدیگر به وجود می آورندکه درمورد سایر کشورها قائل نمی‌شوند.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 / 1000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 1000 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

با ما در ارتباط باشید