خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رأی)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 


كاوه خاكسار:

برنج ایرانی شناسنامه دار می شود

مدیركل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد كشاورزی از پیشنهاد این وزارتخانه به استان های شمالی كشور برای شناسنامه دار شدن برنج تولید داخل خبر داد.كاوه خاكسار در گفتگو با ایرنا در ساری، هدف از این پیشنهاد را جلوگیری از اختلاط بی رویه برنج با كیفیت محلی با ارقام داخلی ، وارداتی و برند سازی تولید داخل اعلام كرد.
وی اظهار كرد كه استان های شمالی تولیدكننده اصلی برنج (مازندران- گیلان) با تشكیل كارگروه مبارزه با اختلاط، طرح شناسنامه دار شدن و صدور كد 16 رقمی برای این محصول راهبردی داخلی را پیگیری كنند.

وی افزود:درشرایط فعلی بیشترین اختلاط برنج درداخل كشور مربوط به اختلاط برنج محلی با ارقام پرمحصول داخلی است.خاكسار گفت كه اختلاط برنج با كیفیت محلی با مشابه خارجی به دلیل اختلاف ظاهری و كیفیتی برای مصرف كنندگان قابل مشاهده است و این كار كمتر از سوی متخلفان انجام می شود.مدیركل دفترغلات و محصولات اساسی وزارت جهادكشاورزی افزود : اختلاط برنج با نگاه كاهش قیمت برای جلب مشتری در صورت اطلاع خریدار مانعی ندارد.خاكسار گفت: با وجود برخی نابسامانی ها در بازار برنج داخلی، اقبال مصرف كنندگان از ارقام داخلی رو به افزایش است كه با بهینه سازی مصرف آب و ارتقای سطح تولید باید نیاز مردم از تولید داخل تامین شود.مدیركل غلات و محصولات اساسی وزارت جهادكشاورزی میزان نیاز كشور به برنج را با سرانه مصرف 37 كیلوگرم حدود سه میلیون تن اعلام كرد و گفت : هم اكنون بیش 50 درصد از نیاز كشور از تولید داخلی و مابقی از محل واردات تامین می شود.وی میزان تولید برنج داخل را یك میلیون و 700 هزارتن اعلام كرد و افزود : برای تنظیم بازار برنج باید حدود یك میلیون 200 هزار تن از نیاز كشور از محل واردات ارقام خارجی تامین شود.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 / 1000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 1000 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

با ما در ارتباط باشید