خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رأی)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

تفاهم نامه ای مبنی بر ارائه انواع خدمات بانکی با شرایط ویژه به شرکت های دانش بنیان با تمرکز به خدمات ارزی بین صندوق نواوری و شکوفایی و یکی از بانک های عامل منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهزاد سلطانی، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم امضای تفاهمنامه با یکی از بانک های عامل برای ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: برای فرهنگسازی لازم است که برای فارغ التحصیلان جوان صدها میلیارد هزینه شود تا به خارج از کشور نروند و به شغل های دست دوم روی نیاورند.
وی با بیان اینکه حمایت از فارغ التحصیلان جوان منجر به راه اندازی شرکت های دانش بنیان و تولید محصولات مورد نیاز مردم بر پایه دانش خواهد شد، گفت: سرعت تکنولوژی به قدری بالاست که اگر از الان به فکر نباشیم در آینده باید با هزینه های زیاد برخی از تکنولوژی ها را وارد کشور کنیم.
سلطانی با بیان اینکه واردات منجر به خروج ارز از کشور می شود، خاطرنشان کرد: مسیر تحقق اقتصاد دانش بنیان تنها به عهده صندوق نوآوری و شکوفایی نمی تواند باشد؛ وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی، وزارت علوم، معاونت علمی و فناوری و... می توانند در این مسیر تاثیرگذار عمل کنند.
وی با بیان اینکه طی چهار سال اخیر ۲۲۲۰ طرح مربوط به ۲۳۱۵ شرکت دانش بنیان به تصویب رسیده است، گفت: از این تعداد ۷۰۷ طرح خاتمه یافته موفق داشته ایم که این طرح ها کوتاه مدت بوده و مابقی طرح ها طی دو سال آینده به نتیجه می رسد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه ۲۲ طرح ناموفق داشته ایم عنوان کرد: این طرح های مصوب منجر به اشتغال برای ۶۷ هزار نفر شده است.
سلطانی با تاکید بر اینکه تاکنون با هشت بانک تفاهمنامه برای ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان منعقد کرده ایم گفت: چهار بانک دیگر در دست بررسی هستند تا بتوانیم خدمات بانکی به شرکت های دانش بنیان ارائه کنیم.
به گفته وی سرمایه هایی که بانک ها اعلام کردند، شامل ۱۱۰۰ میلیارد تومان با ضریب پنج برابری نسبت به سرمایه گذاری صندوق است. یعنی ۱۱۰۰ میلیارد تومان ظرفیت بانکی برای شرکت ها تا پایان سال ایجاد شده است.

ارائه خدمات ارزی توسط بانک عامل به شرکت های دانش بنیان
وی با تاکید بر اینکه بالاتر از اینها مسئولیت بانک های کشور است که در این راستا گام بردارند گفت: زیرا بانک ها می توانند قدرت مالی کشور را به سمت شرکت های دانش بنیان هدایت کنند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه فضای کنونی برای حمایت از شرکت ها به واسطه بانک ها فضای آماده ای نیست، گفت: باید این فضا به گونه ای برای حمایت از شرکت ها فراهم آید که به لحاظ اقتصادی و فنی قابل اتکا باشد. از این رو درصدد هستیم که با بانک های کشور اعم از خصوصی و دولتی در این راستا خدماتی را به شرکت های دانش بنیان ارائه دهیم.
سلطانی ادامه داد: بدین واسطه شرکت های دانش بنیان می توانند محصولات خود را به بازار عرضه کنند و برای صادرات نیز گام بردارند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به تفاهمنامه ای که با یکی از بانک های عامل منعقد کرده اند، گفت: این خدمات  با شرایط ویژه با تمرکز به خدمات ارزی به شرکت های دانش بنیان ارائه می شود؛ همچنین خدمات خرد و ویژه بانکداری الکترونیک، خدمات اعتباری، خدمات سرمایه گذاری و تامین سرمایه از جمله خدماتی است که بانک باید به شرکت های دانش بنیان ارائه کند.
سلطانی افزود: در مقابل صندوق نوآوری و شکوفایی نسبت به افتتاح حساب و تمرکز منابع تا سه هزار میلیارد ریال از منابع ارزی و ریالی تا پایان دوران تفاهمنامه خود نزد شعب بانک اقدام می کند.
گفتنی است، اعتبار این تفاهمنامه از تاریخ امضا به مدت سه سال است که با توافق طرفین قابل تمدید است. این تفاهمنامه کلی تعهدات صندوق نوآوری و شکوفایی و قرارداد تسهیلات اعطایی بانک به معرفی شدگان از سوی صندوق که بر اساس مفاد این تفاهمنامه انجام پذیرفته اند تا تسویه و واریز کلی بدهی ها کماکان به قوت خود باقی می ماند.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 / 1000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 1000 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

با ما در ارتباط باشید