خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 5.00 (1 رأی)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

در حاشیه نشست نخبگانی فناوری اطلاعات در قوه قضاییه در سالن اجتماعات دانشگاه امیرکبیر، معاون علمی ریاست جمهوری و معاون قوه قضائیه در جمع خبرنگاران حاضر و به سوالات آنها پاسخ دادند.


ستاری در جمع خبرنگاران: ضرورت همکاری بیشتر با قوه قضائیه برای حل مشکل استارت آپ ها
به گزارش خبرگزاری مهر، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور در حاشیه نشست نخبگانی فناوری اطلاعات قوه قضاییه در جمع خبرنگاران گفت: مثال‌های واضحی وجود دارد که چگونه شرکت‌های دانش بنیان‌ها توانسته‌اند ساختار خدمات را عوض کنند. این خدمات نشان می‌دهد که جامعه تشنه گرفتن این خدمات است و تمایلی به شیوه سنتی ندارد.

وی با بیان اینکه حرکت قوه قضاییه در کمک گرفتن از شرکت‌های دانش بنیان برای توسعه خدماتش کار خوبی است، گفت: اکنون این خدمات به شکل جدیدی ارائه می شود و  کمک گرفتن از شرکت‌های دانش بنیان هم جای بسی خوشحالی است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوردر پاسخ به این سوال که محدودیت هایی برای استارت آپ ها وجود دارد، درخواست شما از قوه قضائیه در این خصوص چیست؟ گفت: محدودیت‌هایی برای استارتاپ‌ها وجود دارد؛ اما ما باید کمی هم فکر و هم حرکت باشیم. یکی از مشکلات فعلی عدم وجود هماهنگی‌ها است که تاکنون کامل نشده است اما خواسته‌مان این است که این محدودیت‌ها کمتر شود البته در دنیا هم این مشکلات وجود داشته است.
وی افزود: این مشکلات قابل حل است اما احتیاج دارد که با قوه قضاییه نزدیک‌تر باشیم.

واکنش معاون قوه قضائیه به تهیه نقشه جرم ناجا / خودروحریم خصوصی نیست
حجت الاسلام حمید شهریاری، معاون رئیس قوه قضائیه نیز در حاشیه نشست نخبگانی فناوری اطلاعات  قوه قضاییه  در جمع خبرنگاران در خصوص سخنان سورنا ستاری درباره مشکلات  و محدودیت های استارت اپ‌ها گفت: در قوه قضائیه مجتمع ویژه‌ای برای رسیدگی به جرایم رایانه‌ای وجود داد که در آنجا پرونده‌های مورد وصف رسیدگی می‌شود. هر استارت اپی باید قوانین کشور را رعایت کند و اگر رعایت نکرد به پرونده‌اش در این مجتمع رسیدگی می‌شود البته در این مجتمع قضات با مفاهیم فناوری اطلاعات آشنایی دارد و تلاش می‌کنند صدمه‌ای به کار آنها وارد نشود.

شهریاری با بیان اینکه قوانین ما با کندی  پیش می‌رود، گفت: نباید توقع داشت احکام صادره ۱۰۰ درصد مورد قبول استارت اپ‌ها باشد و احتمالا احکام متناسب با خواست استارت آپ ها نباشد و پیشنهاد می کنیم خود استارت آپ ها انتظاراتشان را در قالب انجمن ها و تشکلات به ما اطلاع دهندتا ما در مسیر تسریع قوانین حرکت کنیم.

رییس مرکز آمار و اطلاعات قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که آیا شما وعده اصلاح قوانین به استارت آپ ها را می دهید، گفت: ما وعده نمی‌دهیم اما تلاش می‌کنیم تا مشکلات استارتاپ‌ها حل شود. قوه قضاییه معاونتی به نام معاونت حقوقی دارد که مسئولیت تدوین لوایح را دارد که باید در ابتدا مشکلات به ما ارائه و در کنار آن پیشنهادها هم اعلام شود تا ما برای حل آن تلاش کنیم.

شهریاری در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه قوه قضائیه اقدام به تهیه نقشه جرم در مناطق مختلف کرده است، علاوه بر این پلیس پیشگیری ناجا هم اقدام به تهیه نقشه های جرم کرده است، این این اقدام موازی کاری دو نهاد نیست؟ نقشه ها چه تفاوتی با هم دارند؟ گفت: اطلاعات پلیس مربوط به حوزه کاری خودش است و ما هم حوزه کاری خودمان را داریم. در حوزه کاری‌مان پرونده‌هایی وجود دارد که موجب صدور حکم می‌شود و نقشه جغرافیایی احکام صادره در دست قوه قضاییه است.

وی تصریح کرد: ناجا ضابط قوه قضاییه است و بعضا موارد اتهامی را تا بخشی می‌داند و مواردی که به صدور حکم منجر شده است را ندارد. علاوه بر این باید گفت که ناجا جرایم مشهود را در اختیار دارد و از کل احکام حقوقی صادره  اطلاع ندارد و این بخش تنها در اختیار قوه قضائیه است.

معاون رئیس قوه قضائیه در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه موازی کارهایی در راستای تحقق دولت الکترونیک وجود دارد، موضوع حفظ حریم خصوصی در راستای دولت الکترونیک چه می شود، حفظ این مهم در اختیار کدام نهاد است؟ آیا قوه قضائیه ورود کرده است؟ گفت: تعریف و موضوع حریم خصوصی در جاهای مختلف دنیا با مشکل مواجه است. حفظ حریم خصوصی سلبی است با این حال قوه قضائیه طبق قانون این موضوع را مد نظر قرار می دهد. در برخی از مواد قانونی صراحتا به مسئله حریم خصوصی اشاره نشده است اما مصادیق آن مطرح شده است.

شهریاری گفت: به عنوان مثال ماشین حریم خصوصی نیست البته به معنای آن هم نیست که اگر حریم خصوصی بود نمی‌شود به آن ورود کرد.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 / 1000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 1000 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

با ما در ارتباط باشید