خدیجه محمدی ، بانوی کارآفرین شاهرودی با اشتغالزایی برای 100 زن سرپرست خانوار توانسته سالانه 140 تن شیرینی تولید کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در واحد شیرینی پزی خانم محمدی سالانه 35 نوع شیرینی و 120 تن نان نظیر کاک تولید می شود که30 درصد این میزان به ارزش 700 هزار دلار به کشورهای همسایه و اروپایی نظیر آلمان ، استرالیا و نروژ صادر می شود.
محمدی گفت : مواد اولیه مورد نیاز این شیرینی ها نظیر آرد برنج و نخودچی ، پودر قند، هل، دارچین و زعفران ساییده شده در همین واحد تولیدی تامین و فرآوری می شود.
قرار است با برنامه های توسعه ای ، تعداد شاغلان در این واحد تولیدی به 200 نفر برسد.