مدیر عامل شرکت عمران آسایش جنوب(عماکو) گفت: این روزها توهم یک شبه پولدار شدن بلای جان جوانان شده است در حالیکه من با یک پراید و سرمایه 100 هزار تومان پشت میز اتاقم کارم را آغاز کردم و در راه موفقیت رنج های فراوانی کشیدم اما با توکل به خدا، صبر و ریسک پذیری، عقب نشینی نکرده و تا قرار گرفتن در مسیر موفقیت از پای ننشستم.
از زیر صفر شروع کردند. از وقتی که خودشان هم نمیدانستند که آیا میتوانند در شهرغریب دوام بیاورند یا نه! سرامیکهای هنری و کاربردی ساختند و 20 سال ایستادند تا شدند کارآفرین برای زنان خود سرپرست. حالا امضای «شیرین و علی علیشاهی» برای اساتید صنایع دستی امضائی آشناست.
جوان کارآفرین کرمانشاهی که دکترای مدیریت دارد بدون آنکه نیازمند آزمون استخدامی باشد، کارآفرینی کرده است و برای حدود ۱۲۰۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد کرده است و صادراتی به چین،عراق و کویت داشته است.
از جنس بانوان کارآفرین است که البته ادعایی هم ندارد و خیلی سخت تن به مصاحبه میدهد اما ثمره کارش میتواند نمونهای برای آنهایی باشد که صرفا به اعتبارات و مشاغل دولتی دل بستهاند.
گیاهان دارویی از سالهای بسیار دور در سرزمین ایران مورد استفاده قرار میگرفت؛ اما در یکی دو دهه اخیر تولید این گیاهان به یک صنعت تبدیل شده است و افراد زیادی در این زمینه مشغول به کار شدهاند.
کارآفرین و مجری طرح «حامی دامدار» توانسته با نوآوری در نحوه تخصیص تسهیلات به مردم، انحراف تسهیلات را به صفر و بازدهی آن را به حداکثر برساند که این کار منجر به اشتغال ۲۰۰ نفر در روستاهای محروم سیستان و بلوچستان شده است.