خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 4.50 (1 رأی)
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

برخی از کارآفرینان در روزهای ابتدایی شروع استارتاپ خود از انگیزه و هجیان وصف نشدنی برخوردار هستند. اما همین کارآفرینان بعد از گذشت چند وقت و زمانی که استارتاپ با چالش های اصلی رشد روبه رو می شود انگیزه و امید خود را از دست می دهند و دیگر بازدهی سابق را ندارند.در این پست از داناپ می خواهم نکاتی برای با انگیزه ماندن را برای شما توضیح دهم.


راه‌اندازی یک استارتاپ، عملیاتی، سخت و فرسایشی است. از یک‌ طرف هزینه‌های اولیه تا حدودی ترسناک است و از طرف دیگر ساعات طولانی کار و اتفاقات غیر منتظره، فشار مضاعفی به کارآفرین وارد می‌کند. اگر می‌خواهید در دنیای استارتاپ ها دوام بیاورید، باید انگیزه‌های کلیدی خود را بیابید و دائماً آن‌ها را یادآوری کنید.

عمل کردن به این حرف، از آنچه به نظر می‌رسد سخت‌تر است. چگونه می‌توانید در میان چالش‌های متوالی و بی‌پایان، انگیزه‌های خود را حفظ کنید؟

 
۱- به صدای درونی خود گوش دهید
اغلب کارآفرینان سعی می‌کنند دنباله‌رو راه‌های مشهور و باب روز باشند یا روشی را در پیش بگیرند که فکر می‌کنند سریع‌ترین راه رسیدن به موفقیت است. اما درنهایت افرادی می‌توانند محصول ویژه‌ای خلق کنند که نمی‌ترسند راه خودشان را بروند. به‌عنوان‌ مثال آلبرتپریشیادو، شرکت املاک و مستغلات The Mortgage Guys را بر اساس افکار شبانه‌ی خود تأسیس کرد. او یک لوگو طراحی کرد و برای تأسیس شرکت، مجوز گرفت. سپس با همسرش فروشگاهی را که بالای منزل والدینش قرار داشت اجاره کرد و مشغول به کار شد. از سال ۲۰۰۵ تا به امروز، کسب‌وکار او بیش از یک میلیارد دلار وام مسکونی واگذار کرده و بیش از ۲۴۰۰ معامله‌ی ملک انجام داده است. در حال حاضر ۳۰ کارمند در این شرکت فعالیت می‌کنند.

اگر صدای درونی شما، می‌گوید وقت آن رسیده است که دست به اقدام بزنید و رؤیای خود را پیگیری کنید، حتماً این کار را انجام بدهید.

 
۲- اهداف مشخصی داشته باشید
پیش از اینکه دست به هر اقدامی بزنید، به صدای بلند بگویید چه می‌خواهید. شاید فکر کنید کار ساده‌ای نیست؛ ولی تعیین اهداف خاص و نشانگرها، نه‌تنها به شما کمک می‌کند از نقطه‌ی A به نقطه‌ی B برسید، بلکه باعث می‌شود دقیقاً پیشرفت خود را احساس کنید.

امپراتوری‌ها یک‌شبه ساخته نمی‌شوند؛ بلکه ریشه در اقدامات کوچک و متناوبی دارند که در طول راه صورت می‌گیرد.

 
۳- با افراد پرانگیزه معاشرت کنید
هیچ‌کسی کنار افراد کوته‌فکر و منفی‌نگر، پیشرفت نمی‌کند.

اگر می‌خواهید چشم‌انداز خود را تا پایان راه حفظ کنید، باید با افرادی در ارتباط باشید که شما را به سمت بهترین نسخه‌ی خودتان سوق می‌دهند. هرکسی که در اطراف شما است (همکار، هم‌بنیان‌گذار، مربی، شریک، کارمند) باید نیروی مثبتی باشد که شما را یک گام به هدف نزدیک‌تر می‌کند.

 
۴- راهی برای کاهش استرس بیابید
متأسفانه ما نمی‌توانیم به‌طور کامل از استرس خلاصی یابیم، اما راه‌هایی وجود دارد که به ما کمک می‌کند نگرانی‌ها و اضطراب خودمان را مدیریت کنیم.

به خاطر داشته باشید که کار، نباید زندگی شما را به تحلیل ببرد. باید بپذیرید که کار، یک عنصر کلیدی معیشت است و از آن استقبال کنید. در غیر این صورت کار به یک عامل استرس‌زای دائمی تبدیل می‌شود.

کارآفرینانی که شکست می‌خورند، غالباً افرادی هستند که در میانه‌ی راه، بر استرس خود غالب نمی‌شوند. آن‌ها به‌جای اینکه راه‌هایی برای تمرکز دوباره روی انرژی مثبت و افزایش بهره‌وری بیابند، اجازه می‌دهند استرس تمام وجودشان را در بربگیرد و آن‌ها را غرق کند.

 
۵- به یاد بیاورید که چرا در این راه قدم گذاشته‌اید
بعضی روزها، فکر می‌کنید اشتباه بزرگی کرده‌اید که کسب‌وکار خودتان را راه‌اندازی کرده‌اید. شک و تردید درونی، پدیده‌ای طبیعی است؛ اما تداوم آن به یکی از عوارض جانبی کارآفرینی تبدیل می‌شود. پریشیادو می‌گوید:

 شما به کاری که انجام می‌دهید شک می‌کنید. مثلاً به خودتان می‌گویید: «باید شغل سابقم را ادامه می‌دادم و ریسک بیشتری نمی‌پذیرفتم.» اما وقتی چنین افکاری به ذهنتان می‌رسد، با آن‌ها مبارزه کنید. هرگز رؤیای خود را رها نکنید؛ زیرا هیچ‌چیز در زندگی به این اندازه ارزش ندارد که کاری را که دوست دارید، انجام بدهید.

یکی از تکنیک‌هایی که به شما کمک می‌کند چشم‌اندازتان را حفظ کنید، این است که در میانه‌ی راه کمی مکث کنید، به خودتان یادآوری کنید که کار را از چه نقطه‌ای شروع کردید و می‌خواستید چه چیزی خلق کنید. این لحظات باعث می‌شود به یاد بیاورید که در مسیری طولانی‌تر و مهم‌تر پیش می‌روید.


۶- تفریح کنید
شما به همین دلیل شرکت خودتان را تأسیس کرده‌اید. می‌خواستید کاری را که دوست دارید انجام دهید.

بسیاری از کارآفرینان، کارشان را با شور و هیجان شروع می‌کنند، اما پس از مدتی این اشتیاق به عامل اصلی تنش و استرس زندگی آن‌ها تبدیل می‌شود. شما نمی‌خواهید در این گروه جای بگیرید!

بهترین راه برای حفظ انگیزه‌های بلندمدت، این است که دائماً به خودتان یادآوری کنید چرا این کار را انجام می‌دهید و راه‌های جدیدی برای لذت بردن از آن بیابید. هیچ پاداشی بزرگ‌تر از این نیست که آن‌طور زندگی کنید که عاشقش هستید.


منبع: danup

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

Database error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DESC LIMIT 10' at line 5

با ما در ارتباط باشید