خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رأی)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه گفت: هم اکنون 600 واحد دامداری صنعتی و نیمه‌صنعتی در شهرستان فعال است که نه تنها بستر بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری، بلکه برای ایجاد اشتغال افراد جویای کار و تولید محصول دامی است.

به گزارش کارآفرین ناب به نقل از یزدرسا،‌ مهدی غیب الهی با بیان اینکه افراد جویای کار در این واحدهای دامی می‌توانند نسبت به پرورش گاو شیری و تولید گوشت قرمز با اخذ وام اشتغال پایدار روستایی و عشایری فعالیت کنند اظهار کرد: با وجود کم‌آبی و تبعات ناشی از تداوم 2 دهه پدیده خشکسالی زمینه تولید فرآورده‌های دامی به روش علمی در منطقه فراهم است.
این مسئول بخش کشاورزی شهرستان اظهار داشت: 100 میلیارد ریال وام اشتغال پایدار روستایی و عشایری در سال 1397 به روستاییان شهرستان با همکاری بانک‌های عامل پرداخت شد.
مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه ادامه داد: این مبلغ در اجرای 35 طرح پرورش دام سبک و سنگین ، ایجاد مشاغل خانگی ، پرورش زنبور عسل ، تولیدات گیاهی و صنایع تبدیلی و تکمیلی هزینه می‌شود.

وی با بیان اینکه این منطقه در حوزه دامداری و کشاورزی ظرفیت‌ های بالایی دارد، یادآور شد: با پرداخت تسهیلات ، تولید شیر از 50 تن در سال قبل هم‌اکنون روزانه به 65 تن افزایش‌ یافت.
وی افزود: تلاش داریم با توجه به افزایش ظرفیت‌هایی که در تولید شیر فراهم است، با پرداخت تسهیلات خود اشتغالی روستایی و عشایری میزان تولید شیر تا پایان سال 1397به 2 برابر افزایش یابد که اشتغال خوبی در این بخش اتفاق خواهد افتاد.
این مسئول تأکید کرد: تحقق ایجاد اشتغال و تولید محصولات با کیفیت دامی از جمله اولویت‌های مدیریت جهاد کشاورزی است.
غیب الهی بیان کرد: این منطقه رتبه دوم تولید محصول دامی استان یزد را در اختیار دارد و سالانه 110 هزار تن فراورده دامی تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.
وی اضافه کرد: این میزان تولید حاصل پرورش سه میلیون و 300 هزار قطعه جوجه یک‌ روزه در 75 واحد مرغداری ، 150 هزار رأس گوسفند و بز، هشت هزار و 500 رأس گاو شیری ، چهار هزار و 200 کلنی زنبور عسل و 50 نفر شتر است.
مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه یادآور شد: اصلاح نژاد دام سبک و سنگین ، آموزش بهره‌برداران، تجهیز و نوسازی واحدهای تولید مرغ گوشتی و تخم‌گذار، تولید مرغ در سایز مناسب، پرورش مرغ بومی و اصلاح ساختار دامداری‌های صنعتی و سنتی بخشی از این برنامه‌هاست.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد هفته گذشته در نشست کارگروه اشتغال ابرکوه گفته بود: باید رویکرد اشتغال در بخش کشاورزی این شهرستان، با حداقل آب و حداکثر اشتغال باشد.
محمدحسین ریاحی بیان کرد: در ابرکوه، علاوه بر کشاورزی ، باید از صنعت گردشگری برای اشتغال پایدار با توجه به ظرفیت‌هایی که در صنعت گردشگری دارد ، استفاده کرد.
فرماندار ابرکوه هم با اشاره به آمار 14.1درصد بیکاری گفته بود: با وام‌های پرداخت‌شده و بهره‌برداری از واحدهای تولیدی امیدواریم این رقم تا پایان سال جاری کاهش یابد.
محمد کاظمی نسب یادآور شد: امسال 820 میلیارد ریال وام اشتغال‌ در جلسه کارگروه مصوب شد که 430 میلیارد ریال آن به بانک‌های عامل معرفی شدند که در این زمینه 170 میلیارد ریال به متقاضیان ایجاد اشتغال پرداخت‌شده است.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 / 1000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 1000 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

با ما در ارتباط باشید