معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی میگوید: ایران در مقوله کارآفرینی در بین ۱۳۷ کشور جهان، رتبه ۷۲ و در کشورهای منطقه رتبه ۱۱ را به خود اختصاص داده است.
به گزارش کارآفرین ناب به نقل از ایسنا، سلیمان پاک سرشت، مهارتآموزی را یکی از جدیترین نیازهای کشور عنوان کرد و گفت: آنچه امروز به آن نیاز داریم، تقویت اکوسیستم کارآفرینی در کشور است و کارآفرینی باید در قالب یک علم آموزش داده شود.
وی ادامه داد: متأسفانه اکوسیستم کارآفرینی در کشور به گونهای هدایت میشود که کارآفرینان از چرخه تولید حذف میشوند و این مشکل باید با تقویت مهارتآموزی و اصلاح سیاستهای بالادستی رفع شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از هماهنگی با وزارت آموزش و پرورش برای آموزش کارآفرینی از نخستین سالهای تحصیلی خبر داد و گفت: چون دانش آموزان در یک محیط بسته آموزش میبینند نمیتوانند خصلت کارآفرینی را در دورههای دیگر نشان داده و عملیاتی کنند از این رو درصددیم تا از اولین سالهای تحصیل کارآفرینی آموزش داده شود.
به گفته معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ایران در بین ۱۳۷ کشور جهان، رتبه ۷۲ و در کشورهای منطقه رتبه ۱۱ را در کارآفرینی دارد.
پاک سرشت با بیان اینکه کارآفرینی، محصول آموزش است، افزود: در سیاست گذاریهای کشورهای مختلف جهان، توسعه کارآفرینی به عنوان مساله راهبردی در حال انجام است و در وضعیت فعلی اقتصادی، کشورهای کارآفرین میتوانند با ایجاد کسب و کار پایدار به عنوان ابزاری برای دگرگونی اقتصاد کشورها محسوب شوند.
وی در خصوص اقدامات سازمان آموزش فنی و حرفهای در حوزه کارآفرینی گفت: راه اندازی باشگاه کارآفرینان جوان یکی از فعالیتهای در حال انجام است که دانش آموزان میتوانند با حضور در دوره کارآفرینی، آمادگی برای انجام کار گروهی پیدا کنند، زیرا در این فضا شرایط برای پرورش استعداد جوانان فراهم است.
به گفته رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، این طرح هم اکنون به صورت آزمایشی در استانهای مازندران و خراسان رضوی عملیاتی شده و مورد استقبال قرار گرفته است.
پاک سرشت در پایان گفت: این سازمان حدود ۶۰۰ مرکز آموزشی با امکانات مناسب در کل کشور دارد که در ساعاتی که فعالیت آموزشی ندارند افراد دارای ایده کارآفرینی میتوانند با استفاده از امکانات این مراکز و طراحی ایده کارآفرینی و پس از پذیرش آن در این سازمان، ایده خود را عملیاتی کنند.