مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید درباره تسهیلات اشتغالزایی گفت:از ابتدای فعالیت دولت یازدهم تا پایان سال ۹۷ در حوزه جوانان تعداد ۳۴۹ هزار و ۲۶۷ فقره تسهیلات اشتغال به اعتبار ۲ هزار و ۱۰۹ میلیارد و ۲۸۳ میلیون ریال پرداخت کرده است.
به گزارش کارآفرین ناب به نقل از خبرگزاری تسنیم، طرحهای اشتغالزایی جوانان توسط صندوق کارآفرینی امید و صندوق قرضالحسنه رسالت از طریق پرداخت تسهیلات با دریافت کارمزد 2درصد توسط صندوق رسالت و 4 درصد توسط صندوق کارآفرینی امید، تامین اعتبار شده است. استانهای کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس، خوزستان، اصفهان و... از جمله استانهایی هستند که این طرحها در آنها افتتاح شده است.
اصغر نوراللهزاده،مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: براساس همکاری مشترک وزارت ورزش و جوانان و صندوق کارآفرینی امید تاکنون به 520 طرح در حوزه جوانان با اعتبار 630 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده که منجر به ایجاد هزار و 320 فرصت شغلی گردیده است.
نوراللهزاده با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید از ابتدای فعالیت دولت یازدهم تا پایان سال 97 در حوزه جوانان تعداد 349 هزار و 267 فقره تسهیلات اشتغال به اعتبار 2 هزار و 109 میلیارد و 283 میلیون ریال پرداخت کرده، گفت: از این تعداد 211 هزار و 370 فقره به مردان و 136 هزار و 95 فقره به بانوان و هزار و 802 فقره به اشخاص حقوقی پرداخت شده است.
وی افزود: از مجموع تسهیلات پرداختی فوق 106 هزار و 820 فقره در حوزه ازدواج جوانان، 5 هزار و 641 فقره در حوزه مسکن جوانان و 69 هزار و 307 فقره در سایر سرفصلها پرداخت شده است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید تصریح کرد: همچنین صندوق کارآفرینی امید از ابتدای قانون حمایت از اشتغال روستایی و عشایری از محل منابع صندوق توسعه ملی تاکنون 24 هزار و 957 فقره تسهیلات با اعتبار 12 میلیون ریال پرداخت کرده است. از مجموع تسهیلات پرداختی فوق 12 هزار و 528 فقره به مردان و 11 هزار و 77 فقره به بانوان پرداخت شده است.
وی درخصوص رویکرد غالب صندوق در پرداخت تسهیلات گفت: حمایت از ثمنهای جوانان و فعالان اجتماعی حوزه جوان، افزایش مشارکتپذیری جوانان در فعالیتهای اقتصادی، تاکید بر ظرفیتسازی، توانمندسازی، ارتقای مهارت و توسعه بازار در بررسی طرحها در راستای برنامههای کاهش فقر و حمایت از طرحهای دانشبنیان صنعت فنآوری اطلاعات از این جمله هستند.
نوراللهزاده درخصوص استراتژیهای اصلی صندوق در حمایت از توسعه اقتصاد منطقهای گفت: استراتژیهای اصلی صندوق کارآفرینی امید، «روستای بدون بیکار»، «یک روستا، یک محصول»، و صندوقهای خُرد محلی هستند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید افزود: براساس همکاریهای مشترک وزارت ورزش و جوانان و صندوق کارآفرینی امید در رستههای مورد حمایت هزار و 320 فرصت شغلی ایجاد شده است.
وی برای نمونه گفت: یک میلیارد و 875 میلیون تومان برای رسته ورزش هزینه شده که از این محل 32 شغل ایجاد شده است. در رسته کارگاههای صنعتی با اختصاص 3 میلیارد و 785 میلیون تومان 65 شغل ایجاد شده است. در رسته مشاغل خدماتی با اختصاص 27 میلیارد و 404 میلیون و 600 هزار تومان 674 شغل ایجاد شده است.