معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت:
روان سازی اموراداری گمرکی نتیجه کاهش طبقات تعرفه ای است
معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت و رییس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: کاهش طبقات تعرفه ای از 14 به 10 طبقه در سال جاری مزایای فروانی دارد که عمده آن ، ساده سازی و روان سازی امور اداری و گمرکی فعالیتهای تجاری در حد امکان است.به گزارش ایرنا از شبکه اطلاع رسانی تولید وتجارت ایران؛ ولی الله افخمی افزود:
اهم سیاست های حاکم بر وضع و یا سود بازرگانی و حقوق گمرکی تعدادی از کالاهای وارداتی، برمبنای حمایت منطقی از تولید داخلی و ایجاد انگیزه در جامعه تولید کنندگان برای تولید محصول بیشترو ایجاد رونق اقتصادی است.به گفته افخمی ؛ اقدام یادشده درجهت هدف همسان سازی تعرفه ها و کاهش اشتباهات احتمالی اظهار کالا در گمرکات کشور و نیز شفافیت تسهیل تجارت و ارتقای رتبه تجاری کشور در آمارهای بین المللی صورت می گیرد.وی افزود: ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاران در بخش های مولد و تولیدی و ایجاد اشتغال با بکار گیری ظرفیت های خالی صنعت از دیگر سیاست های حاکم بر تنظیم این مقررات است.
رییس سازمان توسعه تجارت تصریح کرد: موضوع خود کفایی در تولید محصولات کشاورزی و کنترل قیمت ها در بازار اینگونه محصولات اهمیت بسزایی دارد و براین اساس سعی شده با اصلاح نظام تعرفه ای، حمایت کافی از تولید این گونه محصولات در کشور به عمل آید.