خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رأی)
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 


تسهیلات پرداختی بانک‌ها ۴۴ درصد افزایش یافت

تسهیلات پرداختی بانک‌ها طی سه ماهه سال ۱۳۹۵ به بخش های اقتصادی مبلغ ۹۳۴ هزار میلیارد ریال بوده است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۲۸۶ هزار میلیارد ریال (معادل ۴۴.۱ درصد) افزایش داشته است.
به گزارش تسنیم به نقل از بانک مرکزی، در جدول زیر که هدف از دریافت تسهیلات پرداختی در بخش های اقتصادی طی سه ماهه سال 1395 را نشان می دهد، سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در تمام بخش‌های اقتصادی طی سه ماهه سال جاری مبلغ 632.8 هزار میلیارد ریال معادل 67.8 درصد کل تسهیلات پرداختی است و در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ 193.4 هزار میلیارد ریال، معادل 44 درصد افزایش داشته است.

سهم تسهیلات پرداختی بابت تأمین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در سه ماهه سال جاری معادل 252.2 هزار میلیارد ریال بوده است که حاکی از تخصیص 39.9 درصد از منابع تخصیص یافته به سرمایه درگردش تمام بخش های اقتصادی (مبلغ 632.8 هزار میلیارد ریال) است.
ملاحظه می‌شود از 284.4 هزارمیلیارد ریال تسهیلات پرداختی در بخش صنعت و معدن معادل 88.7 درصد آن (مبلغ 252.2 هزار میلیارد ریال) در تامین سرمایه در گردش پرداخت شده که بیانگر توجه و اولویت‌دهی به تامین منابع برای این بخش توسط بانک‌ها در سال جاری است
شایان ذکر است که همچنان باید در تداوم مسیر جاری ملاحظات مربوط به کنترل تورم را نیز در نظر گرفت و همواره مراقب قدرت گرفتن پتانسیل تورمی ناشی از فشار تقاضای کل در اقتصاد نیز بود. بر این اساس ضروری است به افزایش توان خلق پول بانکها از طریق افزایش سرمایه و بهبود کفایت سرمایه بانک ها، کاهش تسهیلات غیرجاری و بازگرداندن آنها به مسیر صحیح اعتباردهی بانک ها، افزایش بهره‌وری بانک ها در تامین سرمایه در گردش تولیدی، پرهیز از فشارهای مضاعف بر دارایی بانک ها و ترغیب بنگاه‌های تولیدی به سمت بازار سرمایه به عنوان یک ابزار مهم درتامین مالی طرح های اقتصادی (ایجادی) توجه ویژه‌ای کرد.


ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

Database error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DESC LIMIT 10' at line 5

با ما در ارتباط باشید