رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ملارد با بیان اینکه از آغاز اعلام این طرح در شهرستان ملارد طبق آخرین آمار در حدود ۷۵۰ جوان دانشآموخته در سایت کارورزی ثبتنام کردهاند، گفت: "طرح کارورزی" تغییر رویه کارمندی به سمت کارآفرینی مستمر است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، فریبا حسننژاد اظهار داشت: رشد کمّی در حوزه ایجاد اشتغال امری بدیهی است که تحقق آن بسته به کیفیت استقبال صنایع و افراد جویای کار که همان نیروی انسانی است دارد که شهرستان ملارد از این جهت از نیروی انسانی مطلوبی برخوردار است.
وی در ادامه با اشاره به طرح کارورزی دانشآموختگان بیان کرد: این طرح موارد تشویقی مناسبی برای کارفرمایان و دانشآموختگان جهت آشنایی با فضای کسب و کار و جذب نیروی انسانی ایجاد کرده است، که لازم است از سوی صنایع، صنوف و کارگاههای تولیدی و خدماتی مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ملارد افزود: از آغاز اعلام این طرح در شهرستان ملارد طبق آخرین آمار در حدود750 جوان دانشآموخته در سایت کارورزی ثبتنام کردهاند، که ظرفیت بالقوهای را شامل میشود.
حسننژاد با اشاره به تغییر رویکرد دانشآموختگان از رویه کارمندی به سمت کارآفرینی مستمر تصریح کرد: در گذشته اکثر دانشآموختگان به دنبال شغل دولتی بودند اما امروزه به جهت تغییراتی که در زیرساختهای تشویقی برای بهبود اشتغال فراهم شده، گرایش به سمت شرکتهای دانشبنیان، صنایع مادر و همچنین صنایع خُرد بیشتر شده است که قطعاً همراهی این صنایع تأثیر شگرفی را در تولید و اشتغال ایجاد میکند.
وی همچنین عنوان کرد: با هماهنگیهای انجام شده، دو دفتر کاریابی با شرایط قانونی در سطح شهرستان ملارد (ملارد و صفادشت) به جهت مشاوره و ارائه خدمات جانمایی شده است، که افراد میتوانند با مراجعه به این دفاتر، پیگیر طرح کارورزی دانشآموختگان باشند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ملارد در پایان با تأکید بر موارد تشویقی طرح برای کارفرمایان خاطرنشان کرد: از صنایع و دستگاههای مربوطه در سطح شهرستان، واحدهای تولیدی خُرد و کلان، کارگاهها و صنوف این انتظار وجود دارد که با مشارکت بیشتر در این طرح از موارد تشویقی آن بهرهمند شوند.