معاون کسبوکار اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه در حال حاضر یکی از برنامههای مهم اتاق بازرگانی حمایت از استارتاپهاست، گفت: در اتاق بازرگانی، استارتاپها از مرحله ایده تا تجاریسازی مورد حمایت قرار میگیرند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا؛ هومن حاجیپور با بیان اینکه نمایشگاه بینالمللی مانند جیتکس عملا محل ظهور و تلاقی فناوری و معرفی خلاقیتها و تکنولوژیهای جدید حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است، اظهار کرد: در دهههای اخیر تغییرات اساسی در حوزه کسبوکار و همچنین علم و صنعت ایجاد شده و عملا خلاقیت و نوآوری جایگزین تولید انبوه و مهندسیگرایی شده است.
وی اضافه کرد: در واقع با تغییر پارادایمها بسیاری از مقررات و رفتارها در حوزه کسبوکار تغییر کرده و قوانین جدیدی جایگزین آن شده است.
معاون کسبوکار اتاق بازرگانی تهران با تأکید بر اینکه هماکنون در دنیای کسبوکار مهمترین نقش را نوآوری و خلاقیت ایجاد میکند، تصریح کرد: در حال حاضر شرکتهای بزرگ صاحب تکنولوژی و برند در دنیا در کنار خود، استارتاپها را دارند و در ایران نیز بسیاری از شرکتهای بزرگ متوجه حمایت از استارتاپها شدهاند.
وی افزود: در اینجا نقش نهادهایی مثل اتاق بازرگانی بیش از قبل دارای اهمیت است چرا که مسیر را برای فعالیتهای نوآورانه باز میکند.
حاجیپور درباره برنامههای پارلمان بخش خصوصی در حمایت از استارتاپها گفت: در حال حاضر یکی از برنامههای مهم اتاق بازرگانی حمایت از استارتاپهاست و در این راستا طی یک فراخوان و پایش از میان 70 استارتاپ، 12 استارتآپ را برای حضور در این دوره از برگزاری نمایشگاه انتخاب کردیم.
وی تصریح کرد: در واقع استارتاپها در اتاق بازرگانی از مرحله ایده تا تجاریسازی مورد حمایت قرار میگیرند.
او با تأکید بر اینکه نقش اتاقهای بازرگانی در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات غیر قابل انکار است، ابراز کرد: از میان 12 استارتاپی که از سوی اتاق تهران به این نمایشگاه رفتند، یکی از آنها موفق شد به مرحله نهایی راه پیدا کرده و با بانک بینالمللی ارتباط خوبی برقرار کند.
حاجی پور همچنین افزود: سرمایهگذاران زیادی در اتاق بازرگانی بر روی استارتاپهای حوزه سلامت، گردشگری، فناوری اطلاعات و ارتباطات سرمایهگذاری کردهاند و برنامه داریم که استارتاپها را شناسایی و به سرمایهگذاران اتاق معرفی کنیم.