نمایشگاه توانمندی های بانوان سیستان و بلوچستان در زاهدان افتتاح شد.
به گزارش ایلنا نمایشگاه توانمندیهای بانوان سیستان و بلوچستان روز گذشته (17 بهمن ماه) با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سیستان و بلوچستان ،جمعی از بانوان صنعتگر استان و تعدادی از مسئولان استانی در محل دائمی نمایشگاهها در زاهدان افتتاح شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سیستان و بلوچستان در آیین افتتاحیه این نمایشگاه اظهار داشت: باید تلاش کنیم نیمی از جمعیت جامعه که زنان هستند را در عرصههای اقتصادی و اجتماعی وارد کنیم چرا که این امر نابرابریهای جنسیتی را کاهش میدهد.
سکینه اشرفی خاطر نشان کرد: هرچه حضور بانوان در جامعه پررنگ تر باشد فرزندان با آموزش بیشتری وارد جامعه می شوند.
وی افزود: افزایش حضور و توجه به زنان در عرصههای سیاسی و اجتماعی در 5 سال اخیر و رشد 117 درصدی شمار داوطلبان انتخاباتی استان نشان میدهد که سیستان و بلوچستان در مسیر پیشرفت و توسعه قرار گرفته است.
اشرفی عنوان کرد: 13 بازارچه مرزی تا به امروز در مرزهای سیستانوبلوچستان ایجاد شده که باید از این فرصت برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد استان کمک کنیم.
وی اذعان داشت: اولین مشکل صنعتگران استان وجود بازار فروش محصولات آنان است که امیدواریم تا چهلمین سالگرد انقلاب این مشکل تا حدودی مرتفع شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان گفت: در این نمایشگاه زنان صنعتگر و کارآفرین این استان آثار خود را در قالب 150 غرفه به معرض دید علاقمندان گذاشتهاند.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری در این ایین هدف از برگزاری این نمایشگاه را زمینه سازی موثر برای اشتغال و کارآفرینی بانوان فعال، تقویت مشارکت و تعامل میان دستگاهها، تقویت بنیه اقتصادی خانواده ها، فرهنگ سازی و نقش آفرینی در عرصه های اقتصاد و فرهنگ در خانواده برشمرد.
وی بهره گیری مطلوب از ظرفیت های نهفته کارآفرینان سیستان و بلوچستان، گسترش فرهنگ زندگی به سبک ایرانی و اسلامی، ترویج فرهنگ کار و اصلاح الگوی مصرف، فراهم آوردن مکانی برای گرد هم آمدن بانوان کارآفرین و به اشتراک گذاشتن تجربه های مفید و ارزنده در زمینه اشتغال را از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: تقدیر از برگزیدگان نمایشگاه، برگزاری کارگاههای آموزشی و آیینهای فرهنگی و سنتی این استان، ایجاد زمینه عرضه و ارائه دستاوردهای زنان در دستگاههای دولتی و بخش خصوصی، اجرای برنامه های جذاب برای کودکان با محوریت کانون پرورش فکری و دایر کردن غرفه هایی با فعالیت های جذاب و مفید مانند ارائه خدمات و اطلاعات طب سنتی و داروهای گیاهی از جمله برنامه های جانبی این نمایشگاه است.