رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای با بیان اینکه ثبت نام بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ، اواخر اردیبهشت ماه آغاز می شود گفت: این نمایشگاه ۶ تا ۹ مردادماه سال جاری برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، ناصرعلی سعادت با اشاره به صدور مجوز برگزاری نمایشگاه الکامپ توسط وزارت صنعت برای سازمان نظام صنفی رایانه ای گفت: ۲۷ اسفندماه با همکاری سازمان توسعه تجارت ایران مجوز الکامپ بیست و چهارم به نام سازمان نظام صنفی رایانه ای صادر شد.
وی با بیان اینکه امسال دو نمایشگاه الکامپ و تله کام نمی شود، تصریح کرد: در یک سند چندجانبه تمامی بازیگران و افراد موثر در این دو نمایشگاه مسئله ادغام را پذیرفتند. اما این در شرایطی است که با تغییر زمان برگزاری و افزایش فضای اختصاصیافته به الکامپ، دیگر امکان حضور نمایشگاه دیگری در کنار آن فراهم نیست. این دو نمایشگاه باسابقه طولانی در کشور فعالیت میکنند با اینوجود جنس آنها از هم متفاوت است. تله کام، به یک نمایشگاه تخصصی B۲B تبدیلشده است اما الکامپ دامنه وسیعتری نسبت به تله کام دارد.
دراین زمینه محمدباقر اثنی عشری رئیس شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه ای نیز با اشاره به آغاز ثبتنام الکامپ از اواخر اردیبهشتماه، افزود: الکام استارز ازجمله محورهای اصلی الکامپ امسال است که طی سه سال از ۸۰ استارتاپ به ۴۵۰ کسبوکار نوپا رسید و رشد چشمگیری را به ثبت رساند. انتظار داریم امسال نیز شاهد رشد و پیشرفت الکام استارز باشیم. الکام گیمز بهعنوان محور دیگر الکامپ است که تلاش می کنیم امسال بیشتر دیده شود و الکام ترندز را هم مانند سال گذشته خواهیم داشت.
وی گفت: با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری بهعنوان سال «حمایت از کالای ایران» بر حضور تولیدات داخلی نیز تاکید خواهیم داشت. در کنار این بخشها وزن اصلی IT کشور شامل شرکتهای نرمافزاری، سختافزاری، اینترنتی نیز در الکامپ جایگاه ویژهای خواهند داشت. همینطور در خصوص مباحث نوینی مانند اینترنت اشیاء، IOT ، دادههای بزرگ، هوش مصنوعی و غیره اهداف و برنامههایی در دست داریم.
اثنی عشری حضور شرکتها و کشورهای خارجی در این نمایشگاه را منوط به فراهم بودن شرایط اقتصادی و سیاسی عنوان کرد و گفت: پیش بینی می کنیم در سال جاری نیز همانند سالهای گذشته، شرکتهای خارجی حضور خواهند داشت ولی در مورد تعداد آنها اعمال فشاری نمیکنیم.
وی تاثیر خروج از برجام را بر اقتصاد صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور و برگزاری نمایشگاه الکامپ بررسی کرد و افزود: صنعت فاوای کشورمان در هر دورهای به نحوی تحتفشار بوده است و اکنون نیز چندان متاثر نخواهد شد. ضمن اینکه بازار IT ما معطوف به مصرفکننده داخلی است و در حال حاضر این بازار بدون احتساب اپراتورها یک بازار ۴۵ هزار میلیارد تومانی است.