با همکاری فعال جهاددانشگاهی استان اردبیل، نخستین رویداد ایدهپردازی و کارآفرینی "شتاب در روستا" به همت پارک علم و فناوری استان و با حمایت دفتر امور روستایی استانداری اردبیل در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد.
به گزارش کارآفرین ناب به نقل از خبرگزاری تسنیم، با همکاری فعال جهاددانشگاهی استان اردبیل، نخستین رویداد ایدهپردازی و کارآفرینی "شتاب در روستا" به همت پارک علم و فناوری استان و با حمایت دفتر امور روستایی استانداری اردبیل در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد.
جهاد دانشگاهی اردبیل از ایدههای برتر در حوزههای مختلف حمایت میکند
مهران اوچی اردبیلی رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل ظهر امروز در خصوص این رویداد کارآفرینی اظهار داشت: جهاددانشگاهی با تشکیل تیم ویژه، ایدههای ارائه شده در این استارتاپ را مورد بررسی قرار داده و از ایدههایی که قابلیت اجرایی دارند حمایت خواهد کرد.
وی افزود: ما بر این باوریم که برای دست یافتن به توسعه پایدار و ایجاد اشتغال باید علم روز و اندیشههای ناب را درهم آمیخت و ایدههای علمی را برای اجرا در مناطقی مورد توجه قرار داد که در حال فرسودگی هستند.
مهران اوچی اردبیلی بیان کرد: استان اردبیل با داشتن ظرفیت بالای کشاورزی، گردشگری و تولیدی، در روستاهای خود نیازمند بازسازی جنبه های مختلف زندگی روستایی است و برگزاری استارتاپ های اختصاصی می تواند در این روند تاثیرگذار باشد.
وی به همکاری نزدیک جهاددانشگاهی با پارک علم و فناوری استان اردبیل اشاره و تصریح کرد: این واحد با در اختیار داشتن ظرفیتهای مطلوب در حوزه های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و اشتغال میتواند یاریگر قابل اتکایی برای نهادها و حوزههای مختلف در استان اردبیل باشد.
ایجاد زنجیره اشتغال روستایی مهمترین اولویت پارک علم و فناوری اردبیل است
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با قدردانی از همراهی جهاددانشگاهی در برگزاری این رویداد گفت: اولین دوره رویداد شتاب در روستا با هدف شناسایی و توانمندسازی ایده های برگزیده و به منظور ایجاد زنجیره اشتغال روستایی برگزار شد.
عبدالقیوم قلیپوری با بیان اینکه ایده و فکرهای برتر انتخاب شده در این رویداد می توانند نقش بسزایی در رشد و توسعه روستاها داشته باشند افزود: نباید در بیان ایده ها محتاط عمل کرد زیرا که یک ایده ساده ممکن است به فکر و اندیشه برتر و کارساز در جامعه تبدیل شود.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری اردبیل هم در این رویداد با بیان اهمیت توجه به موضوع اشتغال در روستاها گفت: بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در توسعه اقتصاد روستایی می تواند در این رویداد مورد توجه واقع شود.
آرام حلیم با تاکید بر توسعه فناوری در فرآیندهای مرتبط با روستا افزود: توسعه اقتصاد روستایی از طریق توسعه گردشگری روستایی و بوم گردی اتفاق خواهد افتاد و ما آمادگی لازم برای توسعه روستایی و ایجاد اشتغال پایدار در روستاها از این طریق را داریم.
وی اظهار کرد: بکارگیری هر ایده خوب که منجر به توسعه اقتصاد روستا شود نه تنها مورد حمایت دولت قرار می گیرد بلکه سرمایه گذاران و بخش خصوصی نیز از آن حمایت می کنند.
رویدادهای بعدی شتاب روستا در داخل روستاها برگزار شود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نیز با اشاره به اینکه جوامعی که دچار روزمرگی باشند روز به روز عقب مانده تر می شوند و از سرعت و شتاب توسعه ای فاصله می گیرند گفت: اگر قبلا جهان بر اساس توسعه سنجیده می شد امروزه بر اساس سرعت و شتاب در عملکردشان سنجیده می شود.
اسحق رسولی بیان کرد: سازمان های متحرک و پویا با سازمان ها و دانشگاه های ساکن و به اصطلاح لاک پشتی تفاوت دارند و در این خصوص باید بررسی کنیم تا ببینیم جزء کدام سازمان ها و دانشگاه ها هستیم.
وی پیشنهاد کرد رویداد های بعدی شتاب روستا در داخل روستاها برگزار شود تا این مناطق بیش از پیش در مسیر رشد و توسعه قرار گیرند.