مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان ضمن اشاره به اینکه گل محمدی سلطان گل هاست، افزود: ارزش افزوده فرآورده های این گل بسیار بالاست.
به گزارش کارافرین ناب به نقل از رادیو اقتصاد، رستگار مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان همچنین اظهارداشت: پرورش گل محمدی احتیاجی به گلخانه و همینطور سیستم های خاص آبیاری و کنترل اقلیم ندارد.
مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در حوزه تولید گل گفت: این گل را می توان در اراضی شیبدار و حتی نامرغوب ترین زمین ها کاشت.
وی در ادامه با بیان اینکه گل محمدی مقاوم به کم آبی است، افزود: سرمایه اولیه بسیاری کمی برای پرورش و تولید این گل در کشور نیاز است.
رستگار تصریح کرد: فرآورده های حاصل از گل محمدی می توان به گلاب، اسانس اول، اسانس دوم، اسانس تام مخصوص صنایع عطرسازی، آرایشی، بهداشتی و داروسازی، اسانس تام مخصوص صنایع غذایی، مصارف شخصی و خانگی، ماده معطر طبیعی فنیل اتیل الکل، کانکریت رز، ابسولوت رز و غیره را نام برد.
وی همچنین با عنوان اینکه ایران موطن اصلی و خاستگاه گل محمدی است، گفت: جشنواره های گل در فصل بهار یکی از کارکردهای اقتصادی بسیار مهم گل سرخ در جهان است.
مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در حوزه تولید گل ضمن اشاره به این جمله که بازار گل محمدی در جهان یک بازار تشنه و رو به تزاید است، افزود: ایران با سطح زیر کشت بیش از ۱۷ هزار هکتار بزرگترین تولید کننده گل سرخ در جهان است.
وی با اشاره به اینکه سطح زیر کشت گل محمدی در ترکیه و بلغارستان هریک سه هزار هکتار است، یادآورشد: این کشورها به رغم پائین بودن سطح زیرکشت به لحاظ صنایع فرآوری و حجم تولید از ایران جلو تر هستند.