خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 5.00 (1 رأی)
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

رییس مرکز ایده‌پروری و نوآوری پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: جشنواره دانشجویی با محوریت مبارزه با دیابت  بیش  از یک هفته است با عنوان «استارتاپی‌ها به دیابت حمله کنید» آغاز شده است و دانشجویان می‌توانند تا 31 فروردین ماه نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام کنند.


به گزارش ایسنا، دکتر عطاء‌الله پورعباسی، با بیان اینکه در جهت پاسخ به نیاز بیماران دیابتی جشنواره دانشجویی را سازماندهی کرده‌ایم که به نوعی رویدادی کارآفرینی است، افزود: محوریت این جشنواره طراحی و ساخت اعلام و هشدار قند خون است که بر اساس نیازی بوده است که بیماران و خانواده‌های آنان در پژوهش‌های انجام شده به ما اعلام کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه سعی داریم در قالب جشنواره از گروه‌های دانشجویی کمک بگیریم تا در قالب گروه‌های استارتاپی طرح‌های تجاری خود را در زمینه دیابت به ما ارائه دهند، اظهار کرد: پس از دریافت، طرح‌ها داوری می‌شوند و از بین آن‌ها چند طرح وارد پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم می‌شوند که حمایت‌های ویژه‌ای از آنان خواهد شد و در نهایت نیز  به سرمایه‌گذارها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری معرفی می شوند تا بتوانند ایده های خود را به محصول و فناوری قابل ارائه به جامعه تبدیل کنند.

وی با اشاره به اینکه فراخوان این جشنواره دانشجویی بیش از یک هفته با عنوان «استارتاپی‌ها به دیابت حمله کنید» آغاز شده است، اظهار کرد: دانشجویان می‌توانند تا 31 فروردین ماه نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام کنند و نهایتا تا 22 اردیبهشت 97، گروه‌های برگزیده معرفی شده و برای ارائه حضوری طرح از آن‌ها دعوت خواهد شد.

رییس مرکز ایده‌پروری و نوآوری پژوهشگاه غدد و متابولیسم گفت: تمام دانشجویان دانشگاه‌های مستقر در شهر تهران امکان حضور در جشنواره را دارند و دانشجویان در گروه‌های حداکثر سه نفره می‌توانند در جشنواره شرکت کنند؛ البته در هر گروه، حداقل یک نفر باید دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران باشد و همچنین هر گروه باید یکی از اعضای هیأت علمی دانشگاه را به عنوان منتور معرفی کنند.

وی در خصوص فرآیند شرکت در جشنواره، گفت: گروه‌های علاقه‌مند باید فرم طرح کسب و کار را از سایت مرکز ایده‌پروری و نوآوری پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم به آدرس http://emri.tums.ac.ir/ دریافت کرده و آن را تکمیل و فرم تکمیل شده را به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال کنند.

دکتر پورعباسی در ادامه اظهار کرد: دیابت مشکل عمده کشور ما است و حدود 10 درصد در جامعه شیوع دارد و بار مالی زیادی را به کشور تحمیل می‌کند و به همین جهت عنوان «استارتاپی‌ها به دیابت حمله کنید» برای این جشنواره انتخاب شده است؛ چراکه باید به دیابت به عنوان یک مشکل کشور حمله کرد و از جنبه‌های مختلف اثر آن را در جامعه کاهش داد.

وی افزود: محوریت این جشنواره طراحی و ساخت سامانه‌های اعلام و هشدار قند خون است که بسیاری از افراد مبتلا به دیابت و خانواده‌های آنان به آن نیاز دارند. به طور مثال در بررسی‌هایی که انجام شده برخی مادران دارای فرزند  مبتلا به دیابت اظهار نگرانی می‌کنند که در صورت افت قند خون فرزند خود در خواب ممکن است مطلع نشوند؛ بنابراین نیاز به سامانه‌هایی است که این نیاز را برطرف کنند، البته در حال حاضر این امکانات وجود دارد ولی به دلیل اینکه وارداتی هستند و هزینه‌های زیادی دارند و ممکن است برای بیماران تهیه و تامین آن‌ها ممکن نباشد، این نیاز وجود دارد که تکنولوژی‌های خود را ارتقا دهیم و یا بومی‌سازی کنیم تا به نوعی این امکانات را با قیمت ارزانتر در دسترس بیماران قرار دهیم.

رییس مرکز ایده‌پروری و نوآوری پژوهشگاه غدد و متابولیسم  با اشاره به اینکه این ظرفیت برای ایجاد تکنولوژی‌های مورد نیاز بیماران در دانشجویان در داخل کشور وجود دارد، گفت: در جشنواره دانشجویی «استارتاپی‌ها به دیابت حمله کنید» دانشجویان در قالب تیم‌های نوآورانه ایده خود را برای جشنواره می‌فرستند و بعد از داوری توسط تیم داوری جشنواره، ایده‌هایی که قابلیت تبدیل شدن به محصول را داشته باشند، بررسی می‌شوند و 10 ایده انتخاب می‌شوند و از محققان آنها دعوت می‌شود تا ضمن معرفی طرح خود به صورت حضوری در مرکز شتابدهنده پژوهشگاه علوم و غدد مستقر شوند و 6 ماه از امکانات پژوهشگاه استفاده کنند و نمونه اولیه طرح خود را طراحی کنند.

وی افزود: در مدت 6 ماه فعالیت، دانشجویان در شتابدهنده فرصت استفاده از آموزش‌های مختلف و امکانات آزمایشگاهی پژوهشگاه را دارند و در نهایت می‌توانند یک نسخه آزمایشگاهی از طرح خود را بسازند و در طول این مدت ما با سرمایه‌گذارهای مختلف تعامل خواهیم داشت و از سرمایه‌گذاران برای  بازدید و ارزیابی محصولات دعوت خواهیم کرد و در پایان چند مورد از این طرح‌ها مورد حمایت قرار می‌گیرند تا بتوانند وارد مرکز رشد شده و به تولید انبوه رسیده و وارد بازار شوند.

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

Database error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DESC LIMIT 10' at line 5

با ما در ارتباط باشید