مدیرکل فنی و حرفهای استان زنجان با اشاره به ارائه آموزشهای کسب و کار و کارآفرینی در روستاها گفت: ۲۸ درصد از مهارت آموختگان زنجانی پس از اتمام دورههای آموزشی شاغل شدند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا انصاری اظهار داشت: در راستای عملیاتی کردن برنامههای اقتصاد مقاومتی لزوم ارتقای کیفیت در برنامههای آموزش روستایی، طرح توانمندسازی و آموزشهای مهارتی روستاییان با رویکرد اشتغال پایدار با اولویت مناطق محروم و روستاهای کمبرخوردار و تمرکز بر دهستانهای هدف در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به انتخاب هشت دهستان استان زنجان برای ارائه آموزشهای فنی و حرفهای در جوامع روستایی ابراز کرد: تعهدات آموزشهای روستایی کل استان برای سال 96 به میزان 600 هزار نفر ساعت بود که 98 درصد آن در این هشت دهستان اجرا شد.
مدیرکل فنی و حرفهای استان زنجان ابراز کرد: امسال برنامههای آموزشی روستایی گروهبندی شده و در سه حوزه آموزشهای عمومی و پایه، آموزشهای تخصصی شغلی و آموزشهای کسب و کار و کارآفرینی به روستائیان ارائه میشود.
وی افزود: کسب و کار وکارآفرینی 20 درصد، فنی و تخصصی شغلی 50 درصد وحوزه عمومی و پایه 30 درصد از آموزشهای فنی و حرفهای در روستاها را به خود اختصاص میدهد.
انصاری آموزش بخش روستایی در سطح شهرستان زنجان را 640 نفر دوره معادل 152 هزار و 94 نفر ساعت برشمرد و گفت: این رقم معادل با 23 درصد از کل عملکرد مراکز ثابت در سطح استان است.
وی رهگیری اشتغال مهارت آموختگان شهرستان زنجان را از دیگر اقدامات فنی و حرفهای برشمرد و گفت: در سال 96 تعداد 2 هزار و 657 نفر مهارت آموخته رهگیری شدند که از این تعداد 743 نفر معادل 28 درصد پس از اتمام دوره شاغل شدند.
مدیرکل فنی وحرفهای استان زنجان بیان کرد: بیشترین فرصت شغلی، کارآفرینی و اشتغال در رشته اتومکانیک (تعمیرکار اتومبیلهای سواری بنزینی، تعمیرکار برق خودرو، تعمیرکار اتومبیل گازسوز، نقاش خودرو) رشته طراحی و دوخت (بچه گانه و دخترانه دوز، بافنده پوشاک دومیل، خیاط لباس زنان و مردان)، رشته برق (برقکار ساختمان، برقکار صنعتی) و رشته تاسیسات (انواع حرفههای حرارتی و برودتی) است.