خانم ها به عنوان کارآفرینان موفق روز به روز در جهان بیشتر محصولات خود را در معرض دید قرار می دهند. در سال ۲۰۱۰ حدود ۱۰۴ میلیون خانم با سن متوسط ۱۸ تا ۶۴ شروع به تاسیس پروژه های کارآفرینی جدید کرده اند که اکثرا در آن ها موفق بوده اند و به اقتصاد کشورشان کمک نمودند و باعث موفقیت های تجاری گسترده ای شده است.
من همیشه میدانستم میخواهم یک کارآفرین بشوم. برای من این قسمت سادهی ماجرا بود. اما قسمت سخت کار این بود که چه کاری انجام دهم. کتابهای زیادی خواندم و اوقات زیادی را صرف جستجو در اینترنت کردم، ولی باز هم دقیقا نمیتوانستم پی به تمام موقعیتهایی که وجود داشت ببرم. من بدون اینکه بدانم دنبال چه میگردم، گم شده بودم.
درگذشته کارآفرینی را جزء کارهای مردانه میدانستند اما زمانه تغییر کرده است و زنان نیز وارد این عرصه شدهاند: با توجه به دادههای انجمن ملی زنان صاحبان کسبوکار ایالاتمتحده در سال ۲۰۱۵، زنان، مالکیت بیش از ۹ میلیون شرکت را دارند و حدود ۸ میلیون نفر را مدیریت میکنند. سهم زنان، تولید و فروش ۱.۵ تریلیون دلار در سال است.
باوجود اینکه تعداد زنان کارآفرین رو به افزایش است، هنوز هم تعداد زیادی از آنها برای جذب سرمایه و پیداکردن منتور با چالش روبرو هستند.
بدون شک، زنان در مشاغل و مدیریت به اندازه مردان مهارت، هوش و قابلیت دارند. اما مدیریت کارکنان زن، بهویژه وقتی خود مالک کسبوکار زن باشد، گاهی اوقات نیازمند اتخاذ رویکردی متفاوت از کارمندان مرد است.
شنونده خوبی باشم
شنیدن فعال، راهکاری برای حل تعارضات خانوادگی زنان کارآفرین
یکی از اعتراض های فرزندان زنان کارآفرین و بالتبع چالش خانوادگی آنان این است که فرزندان شان مدعی هستند مادران آن ها شنوندگان خوبی نیستند.
ممکن است برای شما پیش آمده باشد که در دفتر مدیری قرار ملاقات داشته باشید. فرقی نمی کند این مدیر در بخش خصوصی باشد یا بخش دولتی. بنابر عادت و براساس یک باور ذهنی و یک کلیشه وارد اتاق می شوید و وقتی با یک خانم مواجه می شوید، ناگهان و ناخودآگاه تعجب می کنید.