دانشگاه سوره در بیست و پنجمین سال تأسیس خود اقدام به برگزاری نخستین جشنواره و مسابقه سراسری انیمیشن دانشجویی «بانگ پویایی» کرده است.
به گزارش کارآفرین ناب به نقل از خبرگزاری مهر، داﻧﺸﮕﺎه ﺳﻮره در ﺑﯿﺴﺖ و ﭘﻨﺠﻤﯿﻦ ﺳﺎل ﺗﺎﺳﯿﺲ ﺧﻮد و ورود ﺑﻪ ﺟﺮﮔﻪ داﻧﺸﮕﺎهﻫﺎی ﻧﺴﻞ ﺳﻮم؛ ﺑﺮای ﭘﯿﻮﺳﺘﮕﯽ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن رشته اﻧﯿﻤﯿﺸﻦ ﺑﺎ دﻧﯿﺎی ﺣﺮﻓﻪای و ﺑﺎ روﯾﮑﺮد اﯾﺠﺎد ﭘﻠﯽ ﻣﯿﺎن داﻧﺶآﻣﻮﺧﺘﮕﺎن اﻧﯿﻤﯿﺸﻦ و ﻓﻀﺎی ﮐﺎر اﯾﻦ رﺷﺘﻪ در راستای کارآفرینی دانشبنیان؛ اﻗﺪام ﺑﻪ ﺑﺮﮔﺰاری نخستین ﺟﺸﻨﻮاره و ﻣﺴﺎﺑقه سراسری انیمیشن دانشجویی «بانگ پویایی» کرده است.
این رخداد از ۲۶ تا ۳۰ آبان؛ میزبان علاقهمندان این رشته خواهد بود.
کیارش زندی در اینباره گفت: این جشنواره و مسابقه که در نوع خود بینظیر است یک جشنواره تخصصی و دانشجویی انیمیشن است که با محوریت علمی و کارآفرینی ۸ پنل و نشست و کارگاهآموزشی در تخصصهای انیمیشن دارد که عبارتند از: از کمیکاستریپ تا انیمیشن: بزرگمهر حسینپور، موسیقی انیمیشن: صنم پاشا، انیمیشن تجربهگرا: مریم کشکولینیا، عروسک مفصلی استاپموشن: مهدی خرمیان، تیتراژ و انیمیشن: امیر مهران، دیزاین در انیمیشن: حسین صافی، پیچینگ و انیمیشن: علی اسکویی و سید وحید اولیایی و یک کلاس ویژه چهارروزه کارگردانی انیمیشن و فیلمسازی کوتاه به روش سی.دبلیو.دی (نگارش خلاق و کارگردانی) که با هدایت استاد مجید آقایی انجام میشود و گواهی دانشگاه سوره را برای عزیزان شرکتکننده این دوره؛ در بر خواهد داشت. علاوه بر آن در شش رشته و ۲ شاخه جمعا بیش از یک میلیارد ریال به حدود ۳۰ دانشجو و دانشآموخته برای خلق و تولید آثار انیمیشنی اهدا خواهد شد.
مدیر گروه آموزشی کارشناسی ارشد دانشگاه سوره در ادامه تاکید کرد: آیینپایانی این جشنواره در سطح کاملا حرفهای و با استانداردهای ملی است و از استاد نمونه گروه و پایاننامههای نظری این رشته تقدیر به عمل خواهدآمد و گروه موسیقی «بُمرانی» به همراه نماهنگ انیمیشنی به اجرا خواهند پرداخت و از نخستین تولید استودیو انیمیشن دانشگاه با هدایت استاد مخبر رونمایی میشود.
این عضو هیات علمی دانشکده هنر، دیگر ویژگی این دوره را یادواره استادان فقید این رشته از جمله اسفندیار احمدیه (پدر انیمیشن ایران)، مرتضی ممیز، وجیهالله فردمقدم، مهدی سماکار، پرویز نادری، وحید نصیریان و شهید حسین فهیمی برشمرد و افزود: جایزه «دیرین دیرین» هم به آثار خلاق جشنواره اهدا می شود که یک حرکت نو در حمایتهای دانشبنیان است.
زندی نمایش انیمیشنهای منتخب دانشجویی جهان و ایران را نیز نقطه عطف این جشنواره دانست و همکاری و همدلی خانه سینما، مرکز صبای صداوسیما، آموزشگاههای ایده و زیما و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این دوره را بستری مناسب برای این جریان دانشجویی فراگیر و هدفمند دانست.