شتابدهنده تخصصی پرسیسژن شیراز با حمایت بخش خصوصی و با هدف تولید و توسعه داروهای بیوتک در زمینی به مساحت 10 هکتار با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور افتتاح شد.
به گزارش کارآفرین ناب به نقل از ایسنا، سورنا ستاری در مراسم افتتاح شتابدهنده پرسیس ژن گفت: شرکتهای دانشبنیان و استارتاپی، بر خلاقیت و نوآوری بنیانگذاران خلاق و کارآفرینشان استوارند و تحول آفرین ساختارهای سنتی اقتصاد میشوند. بر همین اساس تلاش میکنیم راه برای فعالیت و نقشآفرینی این کسب و کارها در اقتصاد هموار شود.
ستاری ادامه داد: جهتگیری اقتصاد استان باید به سمت دانشبنیان شدن برود. تلاشمان در این راستا است و شرکتهای دانشبنیان و استارتاپی که از چشمه خلاقیت و نوآوری بنیانگذاران جوانشان حیات گرفتهاند، اقتصاد کشور را به مسیر ارزش آفرینی و اشتغال از نوآوری هدایت میکنند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با بیان اینکه رونق شرکتهای دانشبنیان و استارتاپی میتواند با نوآوری و تحول آفرینی، ساختارهای غیر منعطف سایه گسترده روی اقتصاد منبعزده کشورمان را دگرگون کند، گفت: از این کسب و کارها به عنوان محور توسعه اقتصاد حمایت میکنیم.
وی تصریح کرد: خوشبختانه به نتایج مطلوبی رسیدهایم، اما با نقطه مطلوب فاصله داریم، بنابراین عزم و تلاش ما متمرکز بر حل مشکلات شرکتهای دانشبنیان و استارتاپی تا هموار شدن راه اقتصاد دانشبنیان است.
ستاری از اهمیت زیستبوم کارآفرین سخن گفت و ادامه داد: زیست بومی که باید گسترده شود تا مأمنی برای فعالیت بدون دغدغه شرکتهای دانش بنیان و خلق نوآوری استارتاپها باشد، به تدریج از یک محیط دو در دو، به کل کشور گسترده شده است. برای شتاب گرفتن این فرآیند، مشکلات و دغدغه ساکنان این زیستبوم از شرکتهای نوپا و دانشبنیان صنعتی را پیگیری میکنیم. اما دستگاههای اثرگذار، مسئولان استانی و مردم نیز باید به این فرآیند کمک کنند و با استقبال و حمایت از کسب و کارهای نوآورانه فرزندان تحصیل کرده و خلاقشان، در توسعه زیست بوم کارآفرینی و نوآوری سهمی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم در حمایت از شرکتهای دانش بنیان و استارتاپی، به خصوص در حوزه زیرساختها اثرمند عمل کنیم و زمینهای فراهم بیاوریم که بخش خصوصی، بیش از گذشته پای میدان بیاید و سرمایهگذار پژوهش، شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها باشد.
در شتابدهنده تخصصی پرسیس ژن شیراز که قرار است محلی برای رشد و تجاریسازی ایدههای نوآورانه استارتاپهای حوزه زیست فناوری و توسعه داروهای بیوتک باشد، ۵۰ فارغالتحصیل رشته پزشکی و داروسازی در زمینه ساخت داروهای ضد سرطان، تولید فرآوردههای آرایشی و بهداشتی گیاهی، مکملهای گیاهی و ضد پوکی استخوان با بهرهگیری از ظرفیت گیاهان دارویی در فارس فعالیت میکنند.