مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال ۱۸۸ میلیارد ریال اعتبار برای تشویق سرمایه گذاران به کارآفرینی در این استان اختصاص یافته است.
به گزارش کارآفرین ناب، پروانه نیک مرام روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این اعتبار برای اجرای طرحهای کارورزی، یارانه حقوق و دستمزد، مهارت آموزی و مشوقهای بیمه در کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته است.
وی عنوان کرد: طرح پرداخت یارانه حقوق و دستمزد برای اولین بار در کهگیلویه و بویراحمد و براساس طرح پیشنهادی این استان در سال گذشته به وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی اجرایی شده است که امسال ۱۲۸ میلیارد ریال برای آن پیش بینی شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح کاهش هزینههای نیروی کار برای کارفرمایان، ایجاد انگیزه و تشویق کارفرمایان برای بکارگیری نیروی کار جدید و افزایش فرصتهای شغلی است.
وی ابراز داشت: در صورتی که کارفرمایان، فارغ التحصیلان دانشگاهی را به کار گیرند (فارغ التحصیلان شغل اولی) معادل ۴۰ درصد از حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار فرد جدید استخدام به مدت ۱۲ ماه توسط اداره تعاون پرداخت میشود و علاوه براین در صورتی که کارفرمایان فارغ التحصیلان دانشگاهی را استخدام کنند میتوانند به مدت ۲ سال از مزایای طرح مشوقهای بیمهای برخوردار شوند به عبارتی حق بیمه سهم کارفرمایی نیروی کار جدید توسط دولت پرداخت میشود.
نیک مرام تصریح کرد: تاکنون ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی اشتغالزایی روستایی و عشایری در این استان پرداخت شده است.
وی افزود: سهم کهگیلویه و بویراحمد از محل تسهیلات روستایی و عشایر چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: با هدف شفاف سازی طرح هایی که برای آنان از طریق تسهیلات اشتغال روستایی و عشایر اعتبار تصویب شده است از طریق پورتال این اداره کل در سال گذشته منتشر شد.
نیک مرام تصریح کرد: فراهم کردن زیرساختهای توسعه روستایی و عشایری و ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در این مناطق سبب کاهش بخش عمدهای از آسیبهای اجتماعی میشود.
دولت تدبیر و امید به منظور حفظ و تداوم حیات روستاهای کشور و رونق اشتغال روستایی طرحهای مطلوبی به جریان انداخته است که پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی یکی از همین برنامه هاست.
۴۴ درصد از جمعیت حدود ۷۲۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در روستاها ساکن هستند.
حدود ۱۲ درصد در قالب ۸۰ هزار نفر نیز جمعیت عشایری این استان است.
کهگیلویه و بویراحمد دارای هشت شهرستان، ۱۷ شهر و حدود یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه است.