خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 


استاندار تهران :

استان تهران ۵۱ درصد مالیات کل استان‌های کشورتأمین می کند

استاندار تهران با بیان اینکه ۷۵ درصد صادرات خدمات فنی و مهندسی کشور در استان تهران است، گفت: این استان ۵۱ درصد مالیات کل استان‌های کشور را تأمین می‌کند.به گزارش  فارس، سید حسین هاشمی در مراسم افتتاحیه عملیات اجرایی آزادراه آبیک ـ چرم‌شهر (کمربندی جنوبی تهران) اظهار داشت: اگر طبق گفته قرارگاه خاتم الانبیاء منابع مالی به موقع اختصاص یابد، این پروژه ظرف دو و نیم سال به اتمام می‌رسد.هاشمی ادامه داد: تصویب اجرای این کمربندی در دولت از اقدامات مهم بود و دولت با چهره باز آن را مصوب کرد تا گره‌های اصلی ترافیکی تهران با اجرای پروژه رفع شود.

وی به توسعه قطارهای حومه‌ای و مترو در شهرستان‌های استان تهران اشاره کرد و گفت: طبق وعده وزیر راه و شهرسازی قطار حومه‌ای ورامین تا شهریور 95 به بهره‌برداری می‌رسد.استاندار تهران با تأکید بر اینکه دولت هر گونه مساعدت برای تکمیل پروژه قطارهای حومه‌ای را دریغ نمی‌کند، تأکید کرد: قطارهای حومه‌ای نیاز اصلی شهرستان های استان تهران است و مرکزیت همه امور در استان تهران وجود دارد.هاشمی بیان کرد: 51 درصد مالیات کل استان های کشور را استان تهران تأمین می‌کند، ضمن آنکه 75 درصد صادرات خدمات فنی ـ مهندسی در استان تهران است.
استاندار تهران افزود: مشکلی که امروز در تهران داریم این است که تمام شاخص‌هایی که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برای استان‌ها تعریف می‌کند، برای استان تهران ملاک قرار می‌گیرد و به همین دلیل، مثلاً در بخش سلامت، استان تهران جایگاه سی و یکم را دارد.

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

Database error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DESC LIMIT 10' at line 5

با ما در ارتباط باشید