خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 


 وزیر نیرو:

 شبکه برق کشور با سیستم های سنتی قابل مدیریت نیست

وزیر نیرو گفت: با گسترش بسیار شبکه برق کشور این شبکه با سیستم های سنتی قبلی قابل مدیریت نیست.
به گزارش ایرنا، حمید چیت چیان چهارشنبه شب در حاشیه مراسم افتتاح مرکز پایش فراسامانه هوشمند اندازه گیری و مدیریت انرژی (فهام) مشهد در جمع خبرنگاران افزود: راه اندازی این مرکز طرحی برای ارتقای مدیریت برق در کشور می باشد.وی اظهار کرد:

در اجرای این طرح کنتورهای مشترکین به کنتورهای هوشمند تبدیل می شود و تمام اطلاعات مربوط به مصرف مشترکین از راه دور و در یک مرکز، کنترل می گردد.وی گفت: با اجرای این طرح نیازی به قرائت کنتور در محل نیست و در مرکز فهام و در هر لحظه امکان قرائت کنتورهای برق میسر می باشد.وزیر نیرو افزود: همچنین با این سیستم بار شبکه کنترل می شود و در صورت کمبود نیرو با اطلاع قبلی به مشترکان محدودیت مصرف ایجاد می گردد و به جای قطع برق، بار شبکه به طوری ضعیف می شود که مردم از حداقل برق مورد نیاز برخوردار بوده و فقط وسایل پر مصرف قابل استفاده نخواهد بود.وی اظهار کرد: همچنین با این سیستم نقاطی که تلفات انرژی در آن از میزان استاندارد بیشتر است تشخیص داده شده و اصلاح می شود.به گفته چیت چیان این طرح که در شهرهای مختلف به صورت آزمایشی اجرا می شود برای اولین بار در مشهد به بهره برداری رسیده است.

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

Database error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DESC LIMIT 10' at line 5

با ما در ارتباط باشید