خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 


رویترز:

 "شل" ۲میلیارد دلار بدهی به ایران را با یورو پرداخت کرد

شرکت نفتی رویال داچ شل یک‌میلیارد و ۹۴۰میلیون دلار از بدهی خود به ایران را طی سه هفته اخیر به یورو پرداخت کرد.
به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، سخنگوی شرکت رویال داچ شل در بیانیه‌ای تأیید کرد: پس از لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا و آمریکا، بدهی یک میلیارد و 940 میلیون دلاری ما به شرکت ملی نفت ایران تسویه شده است.

این بدهی مربوط به فروش نفت ایران به شرکت شل بوده که به‌دلیل تحریم‌های بانکی غرب، این شرکت نتوانسته بود پول آن را به ایران پرداخت کند. گفته می‌شود مذاکره برای پرداخت طلب ایران از شل پس از لغو تحریم‌ها آغاز شده و 2 میلیارد دلار بدهی این شرکت طی سه هفته اخیر به‌صورت یورو به حساب‌های ایران منتقل شده است.با توجه به اینکه انتقال پول به دلار به ایران هنوز مشمول تحریم‌های آمریکاست، به همین دلیل ایران از خریداران نفت خود خواسته پول را به یورو بپردازند.در بیانیه شرکت انگلیسی ــ هلندی شل در این رابطه آمده است؛ با تسویه بدهی به ایران، راه برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت ایران هموار می‌شود، می‌خواهیم ببینیم برای توسعه قابلیت‌های بخش انرژی ایران در چارچوب قوانین چه نقشی می‌توانیم ایفا کنیم.اواخر بهمن ماه امسال سخنگوی شرکت شل از آغاز فرآیند پرداخت بدهی 2 میلیارد یورویی به ایران خبر داده و گفته بود: می‌توانیم تأیید کنیم که فرآیند پرداخت بدهی معوق شل به شرکت دولتی (ایران) آغاز شده است.

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

Database error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DESC LIMIT 10' at line 5

با ما در ارتباط باشید