خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 


 وزیر نفت و گاز هند در دیدار با سیف:

هند به زودی بدهی خود را به ایران پرداخت می‌کند

وزیر نفت و گاز کشور هند اطمینان داد بدهی این کشور به ایران را به زودی از طریق سه بانک معرفی شده از سوی ایران پرداخت می‌کند؛ بر همین اساس، پرداخت بدهی به محض اعلام حساب ها و جزییات آن انجام خواهد شد.به گزارش تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، ولی‌اله سیف در جلسه خود با وزیر نفت و گاز هند، با اشاره به روابط تاریخی خوب و گسترده بین دو کشور، تصریح کرد: با عزم مسئولان ایران و هند و شرایط مساعد پسابرجام، سعی در ارتقای روابط و گسترش فعالیت‌های اقتصادی داریم و خوشبختانه زمینه‌های همکاری اقتصادی بین دو کشور بسیار وسیع است و تاکنون بخش کوچکی از این ظرفیت ها استفاده شده است.

وی پیش نیاز هرگونه فعالیت اقتصادی بین کشورها را برقراری روابط بانکی دانست و گفت: قبل از تحریم، روابط بانکی مناسبی بین ایران و هند وجود داشت و با توجه به فضای مثبت ایجاد شده می‌توان این روابط را تقویت کرد.وی افزود: بانک‌های هندی می‌توانند نقش بانک‌های اروپایی را برای تسویه حساب بین دو کشور برعهده گیرند و با سرعت عمل بیشتری، خدمات بانکی با استانداردهای بانک‌های اروپایی را به ما ارایه دهند.رییس‌کل بانک‌مرکزی در این جلسه از وزیر نفت و گاز هند خواست، پرداخت‌های این کشور مستقیماً به حساب‌های معرفی شده توسط ایران و با ارز یورو انجام شود.
سیف در مورد تاسیس شعب بانک‌های دو کشور اظهار کرد: کشور هند هرچه سریعتر به درخواست تاسیس شعب بانک‌های ایرانی در آن کشور رسیدگی کند و اطمینان داد ایران نیز متقابلاً برای تاسیس شعب بانک‌های هندی، اقدام لازم را انجام دهد.

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

Database error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DESC LIMIT 10' at line 5

با ما در ارتباط باشید