قائم مقام شرکت ملی حفاری:
405 شرکت داخلی ساخت تجهیزات مورد نیاز دکل ها را انجام می دهند
۱۸ هزار قطعه در صنعت حفاری ایران داخلیسازی شده است
قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه در شرکت ملی حفاری حدود ۱۸ هزار قطعه معادل حدود ۶۰ درصد تجهیزات ساخت داخل شده است، در سال ٩٤ به شدت پیگیر ورود به پروژه های حفاری در منطقه بصره و اربیل عراق هستیم.به گزارش تسنیم، محمدرضا تاکایدی در نشست خبری که در حاشیه سومین روز از بیستمین نمایشگاه بین المللی نفت،گاز،پالایش و پتروشیمی برگزار شد، با بیان اینکه شرکت ملی حفاری ایران از سال 58 کار خود را با شش دکل حفاری آغاز کرده است، گفت: از آن زمان تا کنون حفاری سه هزار و 200 حلقه چاه توسط شرکت انجام شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه تا سال های 76-77 این شرکت فقط در حوزه حفاری چاه های نفت و گاز را فعالیت می کرد گفت: از آن زمان با دستور وزیر نفت وقت، بیژن زنگنه وارد مرحله جدیدی از فعالیت ها شدیم و علاوه بر حفاری چاه ها به پروژه های کلید در دست نیز ورود پیدا کردیم.قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی حفاری با اشاره به این که این شرکت 70 دکل ملکی در اختیار دارد، افزود: 67 دکل مربوط به خشکی و 3 دکل دریایی است و این شرکت سه دکل استیجاری نیز در اختیار دارد که در فاز 14 میدان گازی پارس جنوبی عملیات حفاری را انجام می دهند.
تاکایدی با اشاره به اینکه قصد ورود به پروژه های جدید را داریم، اظهار کرد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان نیمه اول سال، پنج دستگاه دکل حفاری به دکل های ملکی این شرکت اضافه می شود و تعداد دکل ها به 75 دستگاه خواهد رسید.وی خبر از افزایش ناوگان دریایی شرکت ملی نفت ایران به 6 دستگاه خبر داد و افزود: تا پایان سال جاری این مهم محقق می شود.تاکایدی با بیان اینکه 405 شرکت داخلی کار ساخت تجهیزات مورد نیاز برای دکل را انجام می دهند، اضافه کرد: با برخی شرکت های داخلی مذاکراتی را برای برای تعمیر ولر انجام داده ایم.