مدیرعامل بانک رفاه گفت: بانک رفاه رویکرد نوینی در بانکداری تحت عنوان بانکداری جامع اتخاذ کرده و در این طرح به دنبال تأمین نیازهای متنوع و متفاوت طیفهای مختلف مشتریان خود است.
به گزارش کارآفرین ناب به نقل از ایسنا، محمدعلی سهمانی مدیرعامل بانک رفاه در نهمین جشنواره سالانه تجلیل و تکریم از کارآفرینان و مدیران اشتغالزای کشور به تشریح سیاستهای کلان بانک رفاه پرداخت و گفت: رویکرد بانکداری جامع بر مبنای اندیشه مشتریمحوری بنا نهاده شده و مشتریان در قالبهای مختلف خرد، شرکتی، اختصاصی و تجاری طبقهبندی شدهاند.
مدیرعامل بانک رفاه با بیان اینکه تمامی نیازها و خواستههای مشتریان به دقت شناسایی شدهاند و بانک برای هریک از آنها خدمات لازم را طراحی کرده است، افزود: در رویکرد بانکداری جامع تلاش شده محصولات و خدمات مورد نیاز بخشهای مختلف طراحی و به آنها ارائه شود. کارآفرینان متناسب با نیازهای خود میتوانند با حضور در تمامی شعب بانک در سراسر کشور از خدمات رقابتی بانک رفاه بهرهمند شوند.
وی در ادامه به تشریح اقدامات و عملکرد نظام بانکی و بانک رفاه در حوزه حمایت از صنعت، تولید، اشتغال و کارآفرینی پرداخت و گفت: نظام بانکی طی سالهای گذشته بخش اعظم منابع خود را به تسهیلات سرمایه در گردش اختصاص داده، بانک رفاه نیز به عنوان یک بانک فعال و تجاری و حامی حوزه صنعت، تولید و اشتغال در این مسیر از تمام توان و ظرفیت خود استفاده کرده است.
سهمانی افزود: اقتصاد ایران یک اقتصاد بانک محور است و یکی از اساسیترین نیازهای کارآفرینان هم تامین منابع مالی است. نظام بانکی با وجود محدودیتها، تنها محل رجوع کارآفرینان برای تأمین منابع مالی است. در ۵ سال گذشته دولت و سیاستهای بانک مرکزی، بر حمایت از کارآفرینان و بخشهای مختلف اقتصادی از جمله تولید متمرکز بوده است.
مدیرعامل بانک رفاه با اشاره به تحریمهای بینالمللی و عدم سرمایهگذاریهای خارجی، افزود: به دلیل مشکلاتی که در زمینه سرمایهگذاریهای خارجی به وجود آمد، نظام بانکی تامین مالی طرحهای اقتصادی کشور را عهدهدار شد. در این مسیر و با توجه به تمامی محدودیتها از جمله محدودیت منابع، نظام بانکی خدمات قابل قبولی را در اختیار فعالان کسب و کار قرار داده است.
وی در ادامه با اشاره به طرحهایی که با مشارکت و حمایت بانکها اجرایی شده و یا در حال تکمیل است، گفت: طرحهای رونق تولید و اشتغال فراگیر از جمله مهمترین طرحهایی بود که نظام بانکی برای اجرایی شدن آنها از تمامی ظرفیت خود استفاده کرد. نظام بانکی در طرح رونق تولید حدود ۴۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بنگاههای خرد و متوسط اعطا کرد. همچنین در طرح توسعه اشتغال در مجموع حدود ۳۰۰ میلیارد ریال توسط نظام بانکی تسهیلات اعطا شده است.
سهمانی با بیان اینکه طرح اشتغال فراگیر بسیاری از نیازهای کارآفرینان را برطرف میسازد، گفت: کارآفرینان میتوانند از مزیتهای این طرح بهرهمند شوند. بانک رفاه به همراه ۸ بانک دیگر عاملیت این طرح را برعهده دارد.
نهمین جشنواره سالانه تجلیل و تکریم از کارآفرینان و مدیران اشتغالزای کشور دوم تیرماه سال جاری و با حضور محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه و مصطفی کواکبیان نماینده مجلس شورای اسلامی، تنی چند از مدیران عالی بانک رفاه و همچنین جمع کثیری از فعالان اقتصادی برگزار و از بانک رفاه به عنوان نهاد حامی تولید، صنعت، اشتغال و کارآفرینی قدردانی شد.