خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اینکه ۹هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت شد مدعی شد: از ابتدای امسال بیش از ۲۱ هزارو ۵۰۰ پرونده طرح اشتغال روستایی با نیاز تسهیلاتی ۱۲هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از سوی متقاضیان پرداخت شده است.

به گزارش کارآفرین ناب به نقل از خبرگزاری تسنیم ،علی اصغرنورالله زاده،مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اینکه 9 هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت شد گفت: این میزان تسهیلات به 19 هزار و 700 طرح پرداخت شده است.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون در مجموع بیش از 21 هزار و 500 پرونده طرح اشتغال روستایی با نیاز تسهیلاتی 12 هزار و 500 میلیارد ریال از سوی متقاضیان در شعب این صندوق در سراسر کشور تشکیل شده است.

نورالله زاده افزود: از طرح های ارائه شده تاکنون برای 20 هزار و 150 طرح با نیاز تسهیلاتی 10 هزار میلیارد ریال قرارداد منعقد شده است. توجه به کسب وکارهای روستایی بویژه صنایع دستی و حمایت مالی از این طرح ها سبب توسعه و تثبیت این مشاغل و ایجاد اشتغال پایدار می شود.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید افزود: در استان گلستان 6 هزار و 296 فعال در حوزه سوزن دوزی سنتی وجود دارد که از این تعداد یک هزار و 774 نفر در گنبدکاووس مشغول فعالیت هستند.

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

Database error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DESC LIMIT 10' at line 5

با ما در ارتباط باشید