خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی در همایش کارآفرینی و تقدیر از کارآفرینان برگزیده استان در اتاق بازرگانی خراسان رضوی با اشاره به مشکلات حوزه کار و کارآفرینی، آن را در ۷ مورد اصلی خلاصه و تشریح کرد.

محمدرضا سپهری اظهار کرد: در یکی از پروژه های تحقیقاتی ما در موسسه کار و تامین اجتماعی، مشخص شد اصلی ترین مشکلات کارآفرینان کشور در ۷ مورد اساسی خلاصه می‌شود. نخستین مشکل این جامعه تامین مالی است. یکی دیگر از مشکلات مهم سیستم واردات کالاست که نظام آن در کشور نیازمند اصلاح و حمایت از تولیدکننده داخلی است.وی ادامه داد: سومین مشکل کارآفرینان کشور مساله قوانین و مقررات است. ما در عرض ۱۱۰ سال سابقه قانونگذاری در کشور، ۱۱ هزار قانون تصویب کرده ایم؛ این در حالی است که فرانسه در ۲۵۰ سال تنها ۲۷۰۰ قانون مصوب کرده است. اکثریت این قوانین مانع کسب و کار در کشور بوده و باید برای حل این مشکل در جهت تسهیل قوانین کشور گام برداشت.سپهری خاطرنشان کرد: همچنین سایر مشکلات این بخش در مسایلی نظیر نظام قیمت گذاری و هزینه‌های انرژی و همچنین تحریم‌های بین المللی خلاصه می‌شود. نظام اداری ما باید تسهیلگر کارآفرینی در کشور باشد. کارآفرین باید نوآوری و خلاقیت داشته باشد تا بتواند نوآوری ایجاد کند.  رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی تصریح کرد: امروز اقتصاد دانش بنیان محور اقتصاد مقاومتی است؛ لذا به نظر می‌رسد صحبت از کار و کارآفرینی نیازمند برداشتن گام‌هایی فراتر از اهدای لوح باشد. مسئولان باید در جهت حل مشکلات کارآفرینان گام برداشته و برای شکل گیری کارآفرینی، شبکه های نوآوری را در استان ها شکل داد.



روزنامه تفاهم

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

Database error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DESC LIMIT 10' at line 5

با ما در ارتباط باشید