خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

شرایط کنونی اقتصاد ایران مدلی است بسیار پیچیده، که مولفه ­های بسیار گوناگونی را باید برای بررسی آن در نظر گرفت.


شرایط کنونی اقتصاد ایران مدلی است بسیار پیچیده، که مولفه های بسیار گوناگونی را باید برای بررسی آن در نظر گرفت. فضای ملتهب و بسیار نگران کننده ای که با خروج آمریکا از برجام و نوسانات شدید نرخ ارز بر جامعه حاکم شده است و فشار روانی حاصل که به همراه برخی تصمیمات نادرست مسئولین بر شدت آن افزوده شده است.

شاید قدرت نرم رسانه های نوظهور اجتماعی را نیز با توجه به نقش عمده آنان در انتقال اخبار و اطلاعات درست و گاها نادرست بتوان محرکی موثر بر اقدامات هیجانی بازار در نظر گرفت، ولی با تمام این اوصاف نباید از این موضوع غفلت کرد که سرمایه اصلی زنجیره اقتصاد کشور که از دو بخش عرضه و تقاضا تشکیل می شود؛ تولیدکنندگان و کارآفرینانی هستند که اگر پارامتر امید به آینده و انگیزه فعالیت اقتصادی را از افکار آنان حذف کنیم یقینا با یک شکست بزرگ ملی مواجه خواهیم شد.

این شاخصه مهم فعالیت اقتصادی که قطعا در مختصات کنونی تولید کشور رکنی حیاتی و غیرقابل انکار است باعث شد به سراغ دبیر جشنواره ای برویم که قصد دارد با همکاری دولت و بخش خصوصی به تقدیر از مدیرانی بپردازد که توانسته اند در وانفسای اضطراب کنونی حاکم بر جامعه، با ایمان و اقتدار چرخ های اقتصاد کشور را در مسیر نگاه دارند و مانع واژگونی آن شوند و به حق می توانند الگو و سرمشقی مناسب باشند برای هم نسلان و هم عصران خود.

پوریا قلیخان دبیر جشنواره ملی حاتم (حمایت از تولید ملی) و مدیرعامل موسسه مطالعات خلیج فارس می گوید این موسسه با همکاری و حمایت دولت و مجلس شورای اسلامی در سال های اخیر موفق شده است پنج رویداد عظیم صنعتی و اقتصادی را با موضوع حمایت از کسب و کارهای موفق داخلی و توانمندسازی اقتصاد ملی برگزار نماید و درواقع جشنواره ملی حاتم ششمین گردهمایی بزرگ مسئولین دولت و مدیران بنگاه های برتر اقتصاد ایران است که مطابق برنامه ریزی های انجام شده مقرر است آبان ماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار گردد.

این رویداد ملی به ریاست مهندس علیرضا محجوب نماینده مردم شریف تهران در مجلس شورای اسلامی و با همکاری وزارت کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت و ستاد اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برنامه ریزی شده است و در نظر دارد با شناسایی، معرفی و تقدیر از مسئولان و مدیران بخش های خصوصی و دولتی کشور که توانسته اند اقدامات شاخص و برجسته ای در توسعه اشتغال مولد، کارآفرینی، بهره وری، تولید ثروت و ارزش افزوده انجام دهند مطابق بند ۲۰ سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی با اعطای نشان لیاقت و ارزش آفرینی درجه یک گام های شایسته آنان را ارج نهد.

وی می گوید با هماهنگی های انجام شده با مجلس شورای اسلامی و دولت در نظر است جشنواره ملی حاتم به برندی جاودانه در حمایت از تولید ملی بدل شود و با پیگیری مطالبات به حق کارآفرینان و فعالان اقتصادی که صلاحیت ایشان طی سال ها مجاهدت در جبهه اقتصادی کشور به اثبات رسیده است گام های بلندی در این عرصه بردارد.

دبیر شورای سیاستگذاری جشنواره حاتم می گوید در سال های پس از جنگ تلاش بسیار زیادی از جانب نهادهای مسئول صورت گرفت تا نگاه منفی جامعه انقلابی کشور به مبحث تولید و ثروت آفرینی ملی را از سرمایه داری امپریالیستی تفکیک نمایند و با تعریف واژه هایی همچون کارآفرینی به تطهیر ذهنی بخش عمده ای از جامعه بپردازند و در این مهم نیز تا حدود بسیار زیادی موفق بوده اند.

لکن هنوز هم فاصله بسیار زیادی با با شناخت الگوهای حقیقی ارزش آفرینی در سطح ملی داریم و مطابق نظرات نخبگان جامعه همچنان نیاز به فرهنگ سازی در این موضوع احساس می شود و این جشنواره می کوشد با استفاده از کلید واژه ای به نام حاتم جامعه را با تمثیل به داستان حاتم طایی ارجاع دهد.

در پایان قلیخانی می گوید با همکاری وزارت کشور اطلاع رسانی به استانداران 31 استان کشور انجام شده است تا با معرفی مدیران سرشناس استان در سه بخش اقتصادی، فرهنگی و سیاسی به این دبیرخانه در انتخاب چهره های شاخص و ماندگار کشور یاری رسانند؛ منتها یقین بر این است که این موضوع کفایت امر نخواهد کرد و از هموطنان عزیز می خواهد در صورتی که مدیر یا مسئولی با این شاخصه ها در استان یا شهر خود می شناسند با ارائه اسناد مثبته به شماره تماس 88227851 و یا نمابر 89774842 اقدام نمایند.


ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

Database error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DESC LIMIT 10' at line 5

با ما در ارتباط باشید